Victoria και David Beckham γιορτάζουν τα γενέθλια του γιου τους με 2 τρυφερές φωτογραφίες

Κατερίνα Μπούσιου
Victoria και David Beckham γιορτάζουν τα γενέθλια του γιου τους με 2 τρυφερές φωτογραφίες

Διπλές ευχές για τον Brooklyn και με μία τούρτα έκπληξη από την μέλλουσα σύζυγό του. 

Ο πρωτότοκος της οικογένειας Beckham, Brooklyn, είχε σήμερα τα γενέθλιά του και οι γονείς του, Victoria και David, με νοσταλγική διάθεση του ευχήθηκαν με δύο φωτογραφίες από το παρελθόν και μάλιστα από τα παιδικά του χρόνια. Τα λόγια τους είναι γεμάτα συγκίνηση, όπως και εκείνα της μέλλουσας συζύγου του, που του ετοίμασε και την τούρτα γενεθλίων του.



«Δεν έχεις ιδέα για το πόσο σε αγαπώ»

Το πρώτο παιδί των Beckhams υπήρξε πάντα χαμηλών τόνων και έχει κληρονομήσει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς του, φυσιογνωμικά αλλά και στο χαρακτήρα του. Η μαμά Victoria με καμάρι και συγκίνηση φύλαξε για εκείνον μία πολύ γλυκιά ευχή την οποία συνόδευε στην ανάρτηση της στο instagram και με μία φωτογραφία τους, από τότε που ήταν λίγων μηνών: «23 χρόνια πριν σαν σήμερα, η ζωή μου άλλαξε για πάντα και ένιωσα μία αγάπη που ήταν αδύνατον να εξηγήσω. Brooklyn, δεν έχεις ιδέα για το πόσο πολύ σε αγαπώ. Χρόνια πολλά, στην πιο γλυκιά και ευγενική ψυχή».


https://www.instagram.com/p/CarD5VpOLRL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο ίδιο πνεύμα και οι ευχές από το πατέρα του David, επίσης με μία φωτογραφία από τότε που ήταν μωρό. Τον κρατά στην αγκαλιά του και του γράφει: «Χρόνια πολλά στο καταπληκτικό μου αγόρι. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Να έχεις μία απίθανη μέρα».


https://www.instagram.com/p/CarGWHfIPPc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Brooklyn είχε όντως μία απίθανη μέρα, γιατί λίγες ώρες αργότερα, η αρραβωνιαστικιά του και μέλλουσα συζυγός του Nicola Peltz, του επιφύλαξε μία έκπληξη φτιάχνοντας την τούρτα των γενεθλίων του, γράφοντας επίσης μία τρυφερή αφιέρωση: «Χρόνια πολλά μωρό μου. Είμαι τόσο τυχερή που περνώ τη ζωή μου μαζί σου. Σε αγαπώ κάθε μέρα και πιο πολύ. Ανυπομονώ να σε παντρευτώ».


https://www.instagram.com/p/CasN479v3lZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην υπερπολυτελή βίλα τους, στην οποία ήδη διαμένουν στο Beverly Hills από τον περασμένο Ιούνιο. Φυσικά αναμένεται να είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, αν υπολογίσουμε τη φήμη των γονιών του Brooklyn, αλλά και την οικονομική επιφάνεια του πεθερού του και εκατομμυριούχου επιχειρηματία Nelson Peltz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα γίνει γιαγιά η Victoria Beckham; Το αινιγματικό post του γιου της Brooklyn (photo)

Οάου! Brooklyn Beckham και Nicola Peltz θα πάνε ταξίδι του μέλιτος... στο διάστημα!

Κάποια τα έβαλαν με τους Beckhams - «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της Victoria

Photo credits Associated Press/ Instagram @victoriabeckham @davidbeckham @brooklynbeckham