Το πρώτο πάρτι στο Μαϊάμι για τον γάμο του Brooklyn Beckham με την ενθουσιασμένη μαμά Victoria

Το πρώτο πάρτι στο Μαϊάμι για τον γάμο του Brooklyn Beckham με την ενθουσιασμένη μαμά Victoria

Σε λίγες ώρες ο εβραϊκός γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz στο Palm Beach.

Γάμος με αρκετή δόση glamour και εκλεκτούς καλεσμένους θα είναι ο σημερινός του μεγαλύτερου γιου των Beckhams, Brooklyn και της πολυεκατομμυριούχου Nicola Peltz στο Palm Beach. Οι τελευταίες προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν με ένα μεγάλο πάρτι που έκαναν οι Beckhams στο Μαϊάμι, όπου η Victoria φάνηκε πολύ συγκινημένη για τον γάμο του πρωτότοκου γιου της Brooklyn.



Με παρανυφάκι την μικρή του αδελφή και κουμπάρους τα αδέλφια του

Χαρακτηρίστηκε ο γάμος των 4 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς ο ευκατάστατος μπαμπάς της νύφης, Nelson Peltz, είναι ούτως ή άλλως ένα από τους πλουσιότερους των ΗΠΑ, με πληθώρα εταιρειών στην ιδιοκτησία του και μεγάλη ακίνητη περιουσία. Φωτογραφίες ή άλλα ντοκουμέντα του γάμου θα δούμε ελάχιστα έως και καθόλου σήμερα, καθώς το ζευγάρι εκτός από τα δρακτόντεια μέτρα αασφαλείας, έχει ζητήσει από τους καλεσμένους να μην δημοσιοποιήσουν κάποια πλάνα από την τελετή και την δεξίωση. Αυτά θα δοθούν αργότερα και επίσημα από το ζευγάρι. Τα μόνα πλάνα που είδαμε, ήταν κάποιες φωτογραφίες από τους Beckhams, οι οποίοι έφτασαν οικογενεαικώς στο Μαϊάμι πριν λίγες ημέρες. Χθές, έγινε ένα πάρτι όπου η Victoria φωτογράφισε τον David με τα παιδιά τους και στο χώρο που είχε πλημμυρίσει από μπαλόνια, δεν φαίνονταν να είναι μαζί τους οι μελλόνυμφοι. Κάτω από την ανάρτησή της, η μαμά του γαμπρού δείχνει όλη την συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της γράφοντας: «Ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας. Σε αγαπάμε Brooklyn και Nicola».



https://www.instagram.com/p/CcGcK2SIWaW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο γάμος θα γίνει με τα εβραϊκά έθιμα. Ο γαμπρός θα φορά το κιπά, το γνωστό καπέλο των Εβραίων, σύμβολο θρησκείας και τιμής, περιμένοντας μαζί με τα αδέλφια του Romeo και Cruz την νύφη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι του. Ειδικό ρόλο θα έχει η μικρότερη αδελφή του Harper Seven, η οποία θα ξεκινήσει την τηλετή ρένοντας με λουλούδια την διαδρομή της νύφης και θα σταθεί δίπλα του ως παράνυφος. Στην τελετή θα παραβρεθούν φίλοι αλλά και σταρς του Hollywood όπως έχει ακουστεί, (καθώς και ο Harry με την Μeghan) ενώ στην δεξίωση, θα τραγουδήσει ο Snoop Dogg. Φυσικά θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις, οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί. Ξέρουμε ωστόσο με σιγουριά γιατί το είχε πει και η ίδια, πως η νύφη θα φορέσει νυφικό από τον οίκο Valentino. Για αυτό το λόγο η Nicola είχε μεταβεί στο Μιλάνο πριν από μερικούς μήνες για την έγκριση του τελικού σχεδίου και μετέπειτα για πρόβες. Μένει ωστόσο να δούμε και τι θα φορέσουν και οι άλλες celelbrities στις φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Victoria και David Beckham γιορτάζουν τα γενέθλια του γιου τους με 2 τρυφερές φωτογραφίες

Θα γίνει γιαγιά η Victoria Beckham; Το αινιγματικό post του γιου της Brooklyn (photo)

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστούν στον γάμο της χρονιάς