O Brooklyn Beckham παντρεύτηκε τη Nicola Peltz: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο στο Palm Beach

Πατούλια Κατερίνα
O Brooklyn Beckham παντρεύτηκε τη Nicola Peltz: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο στο Palm Beach

Ο λαμπερός γάμος του 23χρονου Brooklyn Beckham και της 27χρονης Nicola Peltz πραματοποιήθηκε παρουσία των δύο οικογενειών και φίλων του ζευγαριού.

Ήταν ο γάμος που όλοι περίμεναν. Ο Brooklyn Beckham, ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham ντύθηκε γαμπρός και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Nicola Peltz σε μια τελετή δίπλα στη θάλασσα του Palm Beach.

Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου στην πολυτελή ιδιοκτησία της οικογένειας της νύφης, με την Nicola να φορά πέπλο και νυφικό Valentino.

Η πρώτη φωτογραφία των νεόνυμφων

Στο πρώτο πλάνο του Brooklyn και της Nicola, το ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάσσει το πρώτο του φιλί ενώ ο γάμος φαίνεται πως έγινε τηρώντας όλα τα εβραϊκά έθιμα.

https://www.instagram.com/p/CcJ919jtBfV

Στο μυστήριο την παράσταση έκλεψε και η μαμά του γαμπρού, Victoria Beckham, η οποία προτίμησε μια μακριά τουαλέτα με ανοιχτό ντεκολτέ ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

https://www.instagram.com/p/CcKRJUiM9Kq

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Στον γάμο το παρών έδωσαν λαμπεροί καλεσμένοι όπως η Eva Longoria, η Seran Williams, τα Spice girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C και Geri Halliwell ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και celebs όπως η Gigi Hadid, η Elizabeth Hurly, ο Tom Brady, η Gisele Bündchen αλλά και ο Grodon Ramsey ενώ στις εικόνες των παπαράτσι δεν εμφανίστηκαν οι Sussexes, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CcJ3RUtr9xC

Νicola και Brooklyn πούλησαν το σπίτι τους στο Los Angeles πριν τον γάμο και αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Miami, στο οποίο ο David και η Victoria έχουν το δικό τους σπίτι στην περιοχή ενώ εκεί κατοικούν και οι γονείς της Nicola.

Ο Brooklyn επιβεβαίωσε τον αρραβώνα με την αγαπημένη του πριν δύο χρόνια και εν μέσω πανδημίας στις 11 Ιουλίου 2020, όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του και αποκάλυψε πως την έκανε πρόταση γάμου τονίζοντας πως νιώθει ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο.

Το πρώτο πάρτι στο Μαϊάμι για τον γάμο του Brooklyn Beckham με την ενθουσιασμένη μαμά Victoria

https://www.instagram.com/p/CcJ06x0uh1D

Ο Brooklyn και η Nicola άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2019 και έγιναν Instagram οffficial τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham ήταν μόλις 21 ετών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Victoria και David Beckham γιορτάζουν τα γενέθλια του γιου τους με 2 τρυφερές φωτογραφίες

Θα γίνει γιαγιά η Victoria Beckham; Το αινιγματικό post του γιου της Brooklyn (photo)

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστούν στον γάμο της χρονιάς