H Kate Middleton ψάχνει προσωπική βοηθό και έχει μια συγκεκριμένη προϋπόθεση για τη θέση

Πατούλια Κατερίνα
H Kate Middleton ψάχνει προσωπική βοηθό και έχει μια συγκεκριμένη προϋπόθεση για τη θέση
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο μισθός είναι καλός και η επαφή με την 40χρονη δούκισσα καθημερινή και στενή.

Μήπως ψάχνεις για μια δουλειά που θα σε βάλει μέσα στο Παλάτι; Η Kate Middleton αναζητά τη νέα προσωπική της βοηθό και η αίτηση για να γίνει ο εξ απορρήτων βοηθός της 40χρονης, είναι ένα βήμα μακριά σου.

Η αίτηση για την θέση δίπλα στην Kate

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές ακόμα μέχρι και τις 12 Μαΐου 2022 και το πιο ωραίο είναι πως ανάμεσα στα κριτήρια για τη δουλειά, που θα βρεις εδώ.

Είναι και να έχεις ενδιαφέρον για το έργο και τις δραστηριότητες που κάνει ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge. Ουσιαστικά, η θέση αποτελεί έναν άνθρωπο στήριξης και βοήθειας στην κύρια βοηθό της Middleton με ευρεία διοικητική και επιχειρησιακή υποστήριξη σε αυτή.

Η αμοιβή και τα προσόντα

Η Kate χρησιμοποιεί συχνά τέτοιου είδους αιτήσεις για να παίρνει νέα άτομα στην ομάδα της. Για παράδειγμα, τον Νοέμβριο, ο William και η Kate αναζητούσαν άνθρωπο για τα social media και το 2020 βοηθό για το σπίτι.

Οι άνθρωποι που στελέχωναν τις ομάδες τόσο των Cambridges όσο και των Sussexes στο παρελθόν, έχουν έρθει στο προσκήνιο πολλές φορές, ειδικά όταν αυτοί παραιτούνται.

Η ετήσια αμοιβή για την βοηθό της προσωπικής βοηθού φτάνει τα 31 χιλιάδες ευρώ.

Πάντως, όταν μιλάμε για βοηθούς, η ατάκα μιας 87χρονης γυναίκας προς την Kate τον περασμένο Δεκέμβριο είχε γίνει viral.

Όταν εκείνη και ο William επισκέφτηκαν ηλικιωμένους που έπαιζαν bingo, μίλησαν με μια μεγάλη fan της Aston Villa, την Joan Drew-Smith. Η γυναίκα κοίταξε τον William και τον ρώτησε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η βοηθός σου».

Η Kate δεν πτοήθηκε και απάντησε γελώντας:

«Λοιπόν, είμαι η βοηθός σου. Είμαι εδώ και καιρό».