Η Kate Middleton ανησυχεί ήδη για το δύσκολο μέλλον των τριών παιδιών της

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton ανησυχεί ήδη για το δύσκολο μέλλον των τριών παιδιών της

Ο 8χρονος σήμερα George, η 7χρονη Charlotte και ο 4χρονος Louis θα επωμιστούν το μέλλον του στέμματος.

Αν νομίζεις πως το να είσαι δούκισσα και πριγκίπισσα στο 2022 είναι εύκολη υπόθεση, κάνει λάθος. Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες θα τραγουδούσε πιθανότατα καθημερινά η Kate Middleton αν ήξερε Ελληνικά. Βλέπεις, σύμφωνα με την Sun, η 40χρονη δούκισσα προβληματίζεται έντονα για τη βαριά κληρονομιά που θα πέσει στις πλάτες των τριών παιδιών της.

Το μέλλον του πρωτότοκου γιου του William και της Kate είναι ήδη καθορισμένο με τη γέννησή του ως μελλοντικός βασιλιάς αλλά και τα δύο της μικρότερα παιδιά δεν θα έχουν μια κανονική ζωή.

Δύσκολο μέλλον γεμάτο υποχρεώσεις

Σύμφωνα με τη Sun, αυτό που τρομάζει και προβληματίζει ιδιαίτερα της Kate είναι το πόσο λίγα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα είναι εργαζόμενα στην φίρμα μελλοντικά.

Ο 8χρονος σήμερα George, η 7χρονη Charlotte και ο 4χρονος Louis θα επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος των ιδρυμάτων, οργανισμών και δραστηριοτήτων που τώρα μοιράζονται πολλά περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και η πίεση που θα νιώσουν προβληματίζει την Kate.

Ποιά θα είναι τα εργαζόμενα μέλη του παλατιού μελλοντικά;

Στις επόμενες δεκαετίες, τα παιδιά του William θα κρίνουν το μέλλον της Βρετανικής μοναρχίας, που έχει ιστορία 1200 ετών. Η Kate νιώθει πως τα παιδιά της θα πρέπει μόνα τους να αναλάβουν το κόστος αυτό, τη στιγμή που ο Harry και η Meghan με τα παιδιά τους, έχουν ήδη απομακρυνθεί και δεν θα προσφέρουν καμία βοήθεια στην φίρμα που ονομάζεται Στέμμα.

Άλλα εργαζόμενα μέλη της οικογένειας, πέραν του Κάρολου και της Καμίλα, είναι η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, ο δούκας του Kent και ο δούκας και η δούκισσα του Gloucester, όλοι διανύουν πια την δεκαετία των 70 και των 80 ετών.

Μένει να δούμε αν ο Κάρολος, όταν θα έρθει η ώρα του να ανέβει στον θρόνο, θα κάνει κρούση στον Harry με νέους όρους βάζοντάς τον ξανά στο παιχνίδι ή αν ακόμα θα ζητήσει από τις ανιψιές του, Ευγενία και Βεατρίκη, να μπουν ως εργαζόμενα πια μέλη στο Παλάτι, κάτι που είχε ακουστεί και μετά το Megxit και τελικά δεν υλοποιήθηκε.

Τα μόνα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά των Cambridges μελλοντικά, είναι τα παιδιά του Εδουάρδου, του τέταρτου παιδιού που απέκτησε η βασίλισσα Ελισάβετ με τον Φίλιππο. O Εδουάρδος και η σύζυγός του Sophie, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Louise γεννημένη το 2003 και τον James γεννημένο το 2007.