Ο Πρίγκιπας William με casual look παίζει για πρώτη φορά με τ' ανίψια του μπροστά στον φακό

Ο Πρίγκιπας William με casual look παίζει για πρώτη φορά με τ' ανίψια του μπροστά στον φακό

Λίγο πριν τους εορτασμούς του Platinum Jubilee της Βασίλισσας, ο William περνά ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα παραστεί στους εορτασμούς του Platinum Jubilee της Βασίλισσας. Η Κυριακή (29.05) ήταν ημέρα χαράς και ξεγνοιασιάς για τους Tindalls καθώς η Zara Tindall διαγωνίστηκε στο Houghton Hall Horse Trials. Η 41χρονη εγγονή της Ελισάβετ έδωσε το παρών μαζί με τον σύζυγό της Mike και τα τρία τους παιδιά στο Norfolk όπου απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με εκλεκτή παρέα.

Οι φωτογραφίες που κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον μικρό Lucas να κάνει ποδήλατο λίγο πριν κρυφτεί στην αγκαλιά της μητέρας του. Την ίδια ώρα η μικρή Μία εντοπίστηκε από τους παπαράτσι όσο έπαιζε στο γρασίδι με ένα γιγάντιο λούτρινο panda.

https://www.instagram.com/p/CeKKgRuPbwu

Ο William είναι ο καλύτερος θείος- Το παιχνίδι με τα ανήψια του

Ο πρίγκιπας William έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση- reunion με την ξαδέρφη του Ζara και τον σύζυγό της. Ο Δούκας του Cambridge έδειχνε ευδιάθετος και πιο casual από κάθε άλλη φορά. Για την έξοδό του επέλεξε τζιν παντελόνι, χακί jacket και ένα bucket καπέλο. Ο William και η Κate Middleton έχουν άριστες σχέσεις με την ξαδέρφη του και τον σύζυγό της και βρίσκονται οικογενειακώς όταν τους το επιτρέπει το επιβαρυμένο πρόγραμμά τους.

Η Zara Tindall, αθλήτρια και ολυμπιονίκης της ιππασίας, έχασε μερικές στιγμές από το οικογενειακό παιχνίδι καθώς ήταν απασχολημένη με τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις. Η Zara και ο σύζυγός της, Mike έχουν καταφέρει να απολαμβάνουν μια ήρεμη ζωή εκτός παλατιού και να ζουν με τις κόρες τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CeKfmRiseWn

Ποια είναι η Zara Tindall

https://www.instagram.com/p/CeKVd6NpdCo

Γεννημένη ως Zara Phillips στις 15 Μαΐου 1981, στο St Mary's Hospital στο Λονδίνο, Αγγλία, είναι η κόρη του λοχαγού Marc Phillips και της πριγκίπισσας Άννας, κόρης της Βασίλισσας Ελισάβετ. Πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας εργάζονται για τη βασίλισσα, ωστόσο η Zara απέχει από τα βασιλικά της καθήκοντα και διαπρέπει στην ιππασία.

Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την βασιλική οικογένεια, κυρίως όμως με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Μεγάλωσε έξω από το παλάτι καθώς η μητέρα της απέρριψε τότε την προσφορά της Βασίλισσας να δώσει επίσημους τίτλους στα παιδιά της. Κέρδισε ασημένιο μετάλλιο για τη Βρετανία στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Ζει με το σύζυγο και τα παιδιά της στο κτήμα Gatcombe Park στο Gloucestershire.

Πηγή κεντρικής: apimages.com