Meghan και Harry ξανά στην Oprah; Η κίνηση - ματ στη συνεργασία με το Netflix

Πατούλια Κατερίνα
Meghan και Harry ξανά στην Oprah; Η κίνηση - ματ στη συνεργασία με το Netflix

Το ριάλιτι του δούκα και της δούκισσας του Sussex στο Netflix θα έχει διάσημη υπογραφή αλλά όλοι τρέμουν μια νέα συνέντευξη στην Oprah.

Λίγο που τους είδαμε στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο και μετά τους χάσαμε. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επέστρεψαν στην Καλιφόρνια και τις τελευταίες εβδομάδες έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία του ριάλιτι που ετοιμάζουν για το Netflix.

Για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, οι Sussexes προσέλαβαν την σκηνοθέτη Liz Garbus για να τους βοηθήσει με το ντοκιμαντέρ όπως αποκάλυψε η Page Six.

Η εν λόγω σκηνοθέτης η οποία υπήρξε και υποψήφια για Όσκαρ είναι ο άνθρωπος- σκιά πίσω από τους Sussexes τον τελευταίο χρόνο και έχει εντοπιστεί σε πολλές περιπτώσεις, όπως στο τριήμερο ταξίδι του πρίγκιπα και της πάλαι ποτέ ηθοποιού στη Νέα Υόρκη. Το πρόβλημα που προκύπτει ανάμεσα στο Παλάτι και την εν λόγω σκηνοθέτη είναι πως η Liz είναι αρκετά πολιτικοποιημένη με αριστερές αναφορές και οι royals τηρούν μια γραμμή η οποία είναι τέτοια που να μην εκφέρουν πολιτική άποψη. Βέβαια, οι φήμες θέλουν την Markle να ετοιμάζει μέσα στα επόμενα χρόνια το έδαφος για να ασχοληθεί πια με την πολιτική στις ΗΠΑ και η πρόσφατη επίσκεψη στο Τέξας, λίγο μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο ήταν μια τέτοια κίνηση.

Η Garbus έχτισε την καριέρα της ασχολούμενη με ντοκιμαντέρ που αφορούν τη δικαιοσύνη στις ΗΠΑ ενώ συμμετείχε με την ομάδα της στην πρόσφατη σεζόν του «The Handmaid’s Tale», όπου και κέρδισε και μια υποψηφιότητα για Emmy το 2021.

H ίδια η σκηνοθέτης, δημιούργησε το Lost Girls στην αρχή της πανδημίας στο Netflix και το Cousteau στο Nat Geo/Disney+ ενώ το 2016 ήταν υποψήφια για Όσκαρ με το ντοκιμαντέρ «What Happened, Miss Simone»όπως και το 1999 με το «The Farm: Angola, USA».

Ξανά στην Oprah;

Όπως ανέφερε η Daily Mail, οι Sussexes βρέθηκαν στο σπίτι 100 εκατομμυρίων της Oprah Winfrey μέσα στο Σαββατοκύριακο συντροφιά με την ηθοποιό Janina Gavankar και καλή φίλη της Oprah.

H Markle εμφανίστηκε κρατώντας ένα καθισματάκι αυτοκινήτου για μωρό, πιθανότητα έχοντας μαζί της την ενός έτους Lilibet. Κι αυτό που θέλουν όλοι να μάθουν, είναι αν οι Sussexes, σκοπεύουν να μιλήσουν ξανά στην Oprah, τηλεοπτικά, 18 μήνες μετά την συνέντευξη εκείνη που έβαλε μπουρλότο στη βασιλική οικογένεια με κατηγορίες περί ρατσισμού και την αποκάλυψη της Markle πως σκέφτηκε και να αυτοκτονήσει όσο ήταν έγκυος στον Archie.