Η εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα William και πάλι στο προσκήνιο και το Twitter οργιάζει

Πατούλια Κατερίνα
Η εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα William και πάλι στο προσκήνιο και το Twitter οργιάζει

Μετά το σκάνδαλο του 2019, η προσωπική ζωή του πρίγκιπα William ήρθε ξανά στο προσκήνιο και το τρίτο πρόσωπο στη σχέση με την Kate είναι και πάλι εδώ.

Είναι η τρίτη φορά που το εξωσυζυγικό σκάνδαλο του πρίγκιπα William έρχεται στο προσκήνιο με ένα ξέσπασμα από μηνύματα στο Twitter. Όλα ξεκίνησαν το 2019, όταν πολλαπλά δημοσιεύματα μιλούσαν για την εξωσυζυγική σχέση του 40χρονου σήμερα πρίγκιπα με την Rose Handbury, καλή φίλη της Middleton και γειτόνισσας των Cambridges.

Και μπορεί στο ξεκίνημα του 2022, να ξαναθυμηθήκαμε τον παράνομο αυτό δεσμό του William υπόθεση την οποία το 2019 το Παλάτι προσπάθησε να κλείσει άρον άρον, όμως αυτή τη φορά, στο προσκήνιο ήρθαν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του William με το hastag #prince_of_pegging να τρεντάρει στο Twitter.

Αυτή τη φορά, τη σχέση του William με τη Rose, μαρκησία του Cholmondeley έφερε στο προσκήνιο ένα μήνυμα που έφτασε στον λογαριασμό του @Deuxmoi, το οποίο αναδημοσιεύει ειδήσεις για διάσημους.

«Σχεδόν τρομάζουμε να το μοιραστούμε μαζί σας αλλά θα το κάνουμε. Αυτή η εξωσυζυγική σχέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι κοινό μυστικό στο Λονδίνο και είναι θέμα προς συζήτηση σε κάθε ειδησεογραφικό πρακτορείο. Σε ένα πρόσφατο media πάρτι, μάθαμε ότι ο αληθινός λόγος πίσω από την απιστία είναι η προτίμησε του πρίγκιπα για λίγο pegging, καθώς η γυναίκα του έχει συντηρητικές ιδέες, για να του το παρέχει. Όσο για εκείνη, δεν την ανησυχεί και προτιμά ο σύζυγός της να στρέφεται αλλού για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες. Όσο τουλάχιστον τα πράγματα δεν περιπλέκονται συναισθηματικά», έγραφε, ανάμεσα σε άλλα, το μήνυμα αυτό.

Πώς ξεκίνησε η ιστορία με την Rose;

Όλα ξεκίνησαν από το περιοδικό In Touch τον Απρίλιο του 2019, όταν ο πρίγκιπας φερόταν μπλεγμένος σε δεσμό με το πάλαι ποτέ μοντέλο και με την Kate να αντιμετωπίζει την πέτρα του σκανδάλου και πάλαι ποτέ κολλητή της και να την εκτοπίζει από όλες τις κοινές παρέες τους.

prince.JPG

Η Rose, υπήρξε μοντέλο και πολλά πολλά χρόνια πριν, δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει βάλει στο μάτι τον πρίγκιπα William κάτι που δεν απέδωσε καρπούς κι έτσι, το 2009 κατάφερε να μείνει έγκυος από τον David Cholmondeley, τον 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε άρον άρον τον αρραβώνα του το 2009 και ο γάμος έγινε άμεσα ενώ οι μαρκήσιοι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, τα 7χρονα δίδυμα Alexander και Oliver και την 1 έτους κόρη τους Λαίδη Iris. Αν α βάλεις κάτω, ο πρίγκιπας Louis και η Lady Iris είναι συνομήλικοι και στην ουσία, οι φήμες που θέλουν τον William να απάτησε την Kate όσο εκείνη ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, είναι ψευδείς μιας και το ίδιο διάστημα ήταν εγκυμονούσα και η μαρκησία Rose.

Rose Hanbury: Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton

Τι ισχύει: Η Middleton που διατηρούσε μια πολύ καλή φιλία με την Rose Hanbury, την μαρκησία του Cholmondeley, σύζυγο του μαρκήσιου του Cholmondeley, φέρεται να είναι πλέον στα μαχαίρια μαζί της. Ο τσακωμός της 40χρονης Middleton ήταν τόσο μεγάλος με την Rose, που έγινε σούσουρο στα πηγαδάκια του Norfolk. Η Middleton ζήτησε απ΄όλους να απομονώσουν τους μαρκησίους από τον φιλικό τους κύκλο και κάπου εκεί ξεκίνησε το μεγάλο κραχ.

Ποια είναι η Rose;

Audi at the Royal Charity Polo Cup 2022

Η Kate και ο William είναι γείτονες με την Rose και τον David από το 2014 οπότε και μετακόμισαν στην περιοχή ενώ άτομα από τον κύκλο των royals αναφέρουν πως ήταν η Middleton εκείνη που ένιωσε να απειλείται από την Rose και να χάνει την επιρροή της, βλέποντας το πάλαι ποτέ μοντέλο ως αντίπαλο. Οι πρόσφατες φήμες που θέλουν τον William και την Kate να ετοιμάζονται να μετακομίσουν οριστικά από το Norfolk, ίσως να έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά για μια ακόμα φορά.

Πάντως, ο William υποτίθεται πως είχε σχέση με την Rose, όταν η εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη της Lady Iris, ενώ το ίδιο διάστημα ήταν έγκυος και η Kate στον πρίγκιπα Louis.