Pippa Middleton: Το ξεχωριστό όνομα που έδωσε η αδερφή της Kate στο τρίτο της παιδί

Πατούλια Κατερίνα
Pippa Middleton: Το ξεχωριστό όνομα που έδωσε η αδερφή της Kate στο τρίτο της παιδί

H Pippa έγινε μαμά για τρίτη φορά πριν μερικές εβδομάδες.

Η Pippa Middleton ακολουθεί πιστά α τελευταία χρόνια την πορεία της αδερφής της και όπως ακριβώς και η Kate, έγινε κι εκείνη μαμά για τρίτη φορά.

Άλλωστε, οι δύο αδερφές προέρχονται από μια οικογένεια με τρία παιδιά, καθώς Kate και Pippa μεγάλωσαν με τον αδερφό τους.

Η τρίτη εγκυμοσύνη της Pippa δεν ήταν μεν κρυφή αλλά φανερώθηκε στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο όταν η Pippa εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά.

Η μικρή κόρη της Pippa

Η Pippa και ο σύζυγός της James Matthews φέρονται να ονόμασαν την κόρη τους Rose, δηλαδή ρόδο και γεννήθηκε και αυτή στην πτέρυγα Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary's, όπου γέννησε και η Kate τα τρία παιδιά της.

Η Pippa υποδέχτηκε τον γιο της Arthur τον Οκτώβριο του 2018 και την κόρη της Grace ον Μάρτιο του 2021 ενώ παντρεύτηκε το 2017.

Η μικρότερη Middleton θα πάρει κι αυτή αριστοκρατικό τίτλο στο μέλλον, μιας και ο πεθερός της David Matthews, είναι laird (γαιοκτήμονας) και κατέχει ένα σκωτσέζικο κτήμα 10.000 στρεμμάτων κοντά στο Loch Ness στα Highlands της Σκωτίας. Όταν ο πεθερός της θα φύγει από τη ζωή, ο γιος του James και σύζυγος της Pippa θα πάρει τον τίτλο αυτό.

Ο εν λόγω τίτλος είναι σκωτσέζικης καταγωγής και πηγαίνει πίσω αρκετούς αιώνες.

Μένει να δούμε πότε θα γίνει μπαμπάς, ο μικρότερος αδερφών των Middleton, James, ο οποίος έχει μεν παντρευτεί αλλά δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδιά.

O μικρός αδερφός της, James Middleton, παντρεύτηκε την εδώ και τρία χρόνια σύντροφό του, Alizee Thevenet.

https://www.instagram.com/p/CTupl07g_ug

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο James στο Instagram account του.