Η Kate Middleton μετακόμισε στο νέο της σπίτι αλλά η Meghan Markle δεν θα λάβει πρόσκληση

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton μετακόμισε στο νέο της σπίτι αλλά η Meghan Markle δεν θα λάβει πρόσκληση

Kate και William φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να προσκαλέσουν την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry στο νέο τους σπίτι και υπάρχει ένας σημαντικός λόγος.

Ο Αύγουστος βρήκε την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William να μαζεύουν κούτες και να μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι στο Adelaide Cottage. Κι όλα αυτά, λίγες μόνο εβδομάδες πριν τη μεγάλη επιστροφή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Λονδίνο.

Καμία πρόσκληση στους Sussexes

Αυτό που είναι περίεργο και το αποκάλυψε το Hello Μεγάλης Βρετανίας είναι η αιτία που ο William με την Kate δεν έχουν προσκαλέσει και ούτε σκοπεύουν να καλέσουν τους Sussexes στο νέο τους σπίτι.

Ο Harry με τη Meghan ανακοίνωσαν πως θα κάνουν μερικές φιλανθρωπικές εμφανίσεις μέσα στον Σεπτέμβριο αλλά η σχέση ανάμεσα στους δύο γιους της Diana είναι τέτοια φέτος που σύμφωνα με το Us Weekly δεν θα βρεθούν από κοντά, τουλάχιστον όχι στο νέο σπίτι. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο William δεν ξέρει πια, ποιος είναι ο αδερφός τους, δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη και έχει διαπιστώσει πως πολλές φορές, πληροφορίες που μόνο ο Harry και η Meghan γνώριζαν, έχουν διαρρεύσει στα μίντια.

Ειδικά μετά τη συνέντευξη στην Oprah τον Μάρτιο του 2021 και τις στενές επαφές που διατηρούν οι Sussexes με την Winfrey, ο William δεν υπάρχει περίπτωση να εκμυστηρευτεί στον αδερφό του, με τον οποίο ήταν κάποτε αχώριστοι.

Η πιο ενοχλημένη φέρεται να είναι πάντως, η Kate Middleton, η οποία και ήταν η μόνη που αναφέρθηκε ονομαστικά σε εκείνη τη συνέντευξη με την Markle, να τονίζει με στόμφο πως ήταν η Middleton εκείνη που την έκανε να κλάψει λίγο πριν τον γάμο της, στον Μάιο του 2018.

«Ποτέ δεν θα συνέλθουν από τη ζημιά που έγινε σε εκείνη τη συνέντευξη», τόνισε η πηγή. Το άλλο μεγάλο αγκάθι, είναι το νέο βιβλίο του Harry που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022, και κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν γνωρίζει τι θα περιλαμβάνει το βιβλίο αυτό.

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες από το παρελθόν του Harry που θα μάθουμε για πρώτη φορά, για τα παιδικά του χρόνια, για όσα θα κάνουν το Παλάτι να τρέμει».

Όσο για το νέο σπίτι του William και της Kate;

Σύμφωνα με το Hello, το cottage Adelaide περιλαμβάνει τέσσερις κρεββατοκάμαρες, πέντε λιγότερες δηλαδή από το σπίτι στο Kensington, κάτι που απλά σημαίνει πως αν οι Cambridges έχουν προσκεκλημένους, θα τους φιλοξενούν στο Παλάτι. Δεν είναι σίγουρο αν κάθε παιδί – ο 9χρονος George, η 7χρονη Charlotte και ο 4χρονος Louis- θα έχουν το δικό τους δωμάτιο αλλά ξέρουμε με σιγουριά πως το νέο σπίτι είναι περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το Frogmore Cottage, όπου μένει η πριγκίπισσα Ευγενία με την οικογένειά της και όπου θα μείνει και ο Harry με την Μeghan όσο θα βρίσκονται στο Λονδίνο.