Η Meghan Markle αποκάλυψε το υποστηρικτικό μήνυμα που της είχε στείλει η Beyoncé

Η Meghan Markle αποκάλυψε το υποστηρικτικό μήνυμα που της είχε στείλει η Beyoncé
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Στα νέα πλάνα από το ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix η Meghan Markle διαβάζει ένα μήνυμα που της έστειλε η διάσημη τραγουδίστρια.

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσαν τον περασμένο Μάρτιο στην Oprah Winfrey, η Meghan Markle με τον Πρίγκιπα Harry. Η τέως δούκισσα του Sussex αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις αυτοκτονικές σκέψεις που έκανε εξαιτίας της καταπίεσης που βίωνε στο Παλάτι καθώς και τη ρατσιστική αντιμετώπιση προς τον γιο της Archie. Τα συγκεκριμένα σημεία της συνέντευξης δημιούργησαν κύμα συμπαράστασης στα κοινωνικά δίκτυα και αμέτρητα υποστηρικτικά Tweets.

Η στήριξη της Beyoncé στην Meghan Markle

Πριν λίγες ώρες η Meghan Markle αποκάλυψε μέσα από το ντοκιμαντέρ της στο Netflix πως έλαβε τότε ένα μήνυμα από τη Beyoncé.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξέρει ποια είμαι», λέει η Meghan on camera στο τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan.

Ο πρίγκιπας Harry προέτρεψε την σύζυγό του να τηλεφωνήσει στην διάσημη τραγουδίστρια.

«Είπε ότι θέλει να νιώθω ασφαλής και προστατευμένη. Θαυμάζει και σέβεται τη γενναιότητα και την ευαισθησία μου και πιστεύει ότι επιλέχτηκα για να σπάσω τις κατάρες των γενεών που πρέπει να θεραπευτούν», λέει η Meghan στον Harry και εκείνος απαντά: «Αυτό είναι σωστό».

Μετά την περιβόητη συνέντευξη στην Oprah, ο πρίγκιπας William έστειλε μήνυμα στον Harry το οποίο ωστόσο το περιεχόμενό του δεν αποκαλύφθηκε ακόμη.

beyonce.jpg

Ανάμεσα στους celebrities που πήραν το μέρος του ζευγαριού ήταν η Serena Williams και η Beyoncé. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την υποστήριξή της προς τη Markle και μετά τη συνέντευξη στην Oprah, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό το εξής: «Σε ευχαριστούμε Meghan για το θάρρος σου και την ηγετική ικανότητα. Αντλούμε όλοι δύναμη και έμπνευση από εσένα».

Το 2019 η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Jay-Z εμφανίστηκαν σε ομιλία τους για το βραβείο Best International Group μπροστά από έναν πίνακα της Meghan, με royal ενδυμασία. Τότε είχε γίνει λόγος για πολιτική σκοπιμότητα αλλά το ζευγάρι ήθελε με αυτόν τον τρόπο να συμπαρασταθεί στo μέλος της βασιλικής οικογένειας, εξαιτίας της επίθεσης που δεχόταν από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Πηγή κεντρικής: apimages.com