Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε μόνος στο Λονδίνο και η επίσκεψη στο δικαστήριο δεν μας εξέπληξε

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε μόνος στο Λονδίνο και η επίσκεψη στο δικαστήριο δεν μας εξέπληξε

Η επιστροφή του πρίγκιπα Harry ήταν χωρίς προειδοποίηση και ο πατέρας του Κάρολος ήταν πολύ πολύ απασχολημένος.

Γελαστός, χαλαρός και αρκετά χαρούμενος εμφανίστηκε στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Harry, στην πρώτη του επίσκεψη στη γενέτειρά του μετά την κηδεία της γιαγιάς του.

Ξαφνική και απρογραμμάτιστη η επίσκεψη του πρίγκιπα Harry:

Ο 38χρονος είναι μεταξύ των ατόμων που ισχυρίζονται ότι υπάρχει παράνομη συλλογή πληροφοριών από την Associated Newspaper Ltd (ANL), εκδότρια των εφημερίδων Daily Mail και Mail on Sunday με τον εκδότη της Daily Mail να μιλά για παράλογες συκοφαντίες.

Ο Harry εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την τετραήμερη προκαταρκτική ακρόαση η οποία θα εξετάσει τα νομικά επιχειρήματα που υπάρχουν για την στοιχειοθέτηση της υπόθεσης και ο δικαστής θα αποφανθεί για το αν θα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία σε κανονική δίκη.

Η ξαφνική εμφάνιση του πρίγκιπα θεωρήθηκε δήλωση από τον Harry σε ό,τι έχει να κάνει με τη δράση που θα ακολουθεί από εδώ και μπρος σχετικά με την ιδιωτική του ζωή και η παρουσία του εκεί έδωσε τη δημοσιότητα που εκείνος ήθελες σε μια ακρόαση που διαφορετικά θα περνούσε απαρατήρητη.

Τι υποστηρίζει η ομάδα που ζητά τη δίκη με την Associated Newspaper Ltd (ANL):

Οι 7 (ανάμεσά τους η Liz Hurley, ο Elton John και ο πρίγκιπας Harry) υποστηρίζουν πως από μεριάς του εκδοτικού ομίλου έλαβαν εις βάρος τους χώρα τα εξής:

  • Πρόσληψη ιδιωτικών ερευνητών για τη μυστική τοποθέτηση συσκευών ακρόασης μέσα στα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους
  • Ανάθεση σε ιδιώτες να παρακολουθούν και να καταγράφουν κρυφά τις ζωντανές ιδιωτικές τηλεφωνικές κλήσεις τους, ενώ αυτές λάμβαναν χώρα
  • Πληρωμή αστυνομικών υπαλλήλων, με διεφθαρμένους δεσμούς με ιδιωτικούς ερευνητές, για εμπιστευτικές, ευαίσθητες πληροφορίες
  • Πλαστοπροσωπία ατόμων για την απόκτηση ιατρικών πληροφοριών από ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές και θεραπευτικά κέντρα με εξαπάτηση
  • Πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς, πιστωτικά ιστορικά και οικονομικές συναλλαγές με παράνομα μέσα και χειραγώγηση.

Oι κατηγορίες κόντρα στον όμιλο, έχουν να κάνουν με υποθέσεις που αφορούν χρονολογίες και πριν το 1993 και μετά το 2018.

Πολύ απασχολημένος ο Κάρολος!

O βασιλιάς Κάρολος ενημερώθηκε για την επίσκεψη του γιου του στο Λονδίνο αλλά όπως φέρεται να ειπώθηκε στον Harry, ο μπαμπάς του ήταν πολύ απασχολημένος για να τον δει. Είναι περίεργο βέβαια πως ο Κάρολος δεν ήταν πραγματικά απασχολημένος, μιας και είχε ακυρωθεί την τελευταία στιγμή η επίσκεψή στο Παρίσι.

Ο Harry δεν θα δει πάντως ούτε τον William, ούτε την Kate και τα τρία ανίψια του μιας και έχουν φύγει οικογενειακώς εκτός Λονδίνου για διακοπές.

Μένει να δούμε αν ο πρίγκιπας θα επιστρέψει οικογενειακώς για τη στέψη του πατέρα του στις 6 Μαΐου, καθώς παραμένει άγνωστο αν έχει ήδη λάβει πρόσκληση και ποια απάντηση έδωσε.

Ο Archie έγινε πρίγκιπας και η Lilibet πριγκίπισσα και η βασιλική οικογένεια μόλις έκανε πίσω