Η Pippa Middleton έγινε 40 και βλέποντάς την να φωτογραφίζεται με bikini θαυμάζουμε τα γονίδιά της

Πατούλια Κατερίνα
Η Pippa Middleton έγινε 40 και βλέποντάς την να φωτογραφίζεται με bikini θαυμάζουμε τα γονίδιά της

Αυτή τη σιλουέτα έχει η Pippa, 40 ετών σήμερα μετά τον ερχομό τριών παιδιών, του 4χρονου Arthur, της 2χρονης Grace και της ενός έτους Rose.

Μετά τα δικά της 40α γενέθλια την περασμένη χρονιά, η Kate Middleton γιορτάζει την μικρή της αδερφή Pippa Middleton που γίνεται σήμερα- 6 Σεπτεμβρίου 2023- 40 ετών. Η Pippa γιορτάζει εκτός Βρετανίας κάνοντας διακοπές στην Ιταλία.

Στις διακοπές της, η μικρότερη Middleton που γνώρισε την αποθέωση στον βασιλικό γάμο της αδερφής της το 2011 ως παράνυμφος, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στη λίμνη Como και δεν σταμάτησε να κολυμπά.

Killer κοιλιακοί και ακριβά μπίκινι

London Celebrity Sightings - January 13, 2022

Ο φακός εννοείται πως την εντόπισε με μπικίνι και οι αναλογίες της Pippa φανερώνουν πως κάτι καλό συμβαίνει στα γονίδια των Middleton μιας και η Pippa διαθέτει killer κοιλιακούς και σμιλεμένους γλουτούς.

Το μπικίνι της Pippa που κοστίζει 350 ευρώ ήταν από τη λονδρέζικη φίρμα Heidi Klein, φίρμα που η μικρή Middleton αγαπά και την είχε προτιμήσει ξανά τον Φεβρουάριο στις πόζες με μπικίνι από το St. Barts.

Αυτή τη σιλουέτα έχει η Pippa, 40 ετών σήμερα μετά τον ερχομό τριών παιδιών, του 4χρονου Arthur, της 2χρονης Grace και της ενός έτους Rose. Η Pippa παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο James Matthews το 2017, ο οποίος υπήρξε οδηγός αγώνων.

H Pippa Middleton ποζάρει με μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Στη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης το 2018, μιλώντας στο περιοδικό Waitrose Weeked, η Pippa αποκάλυψε πως το κολύμπι την βοηθά να ξεπερνά τα προβλήματα της εγκυμοσύνης της:

https://www.instagram.com/p/BlvhLI6Fi8k/

Το κολύμπι καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου δίνει το υπέροχο αίσθημα που νιώθεις πως δεν έχεις βάρος. Από την προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να πω πως είναι η πιο ευχάριστη μορφή άσκησης με πολλά οφέλη. Είναι ασφαλές να κολυμπάς σε όλη την εγκυμοσύνη και δεν χρειάζεται να αλλάξεις πολλά στη ρουτίνα σου όπως συμβαίνει με άλλα αθλήματα στην εγκυμοσύνη.