O αδικαιολόγητος εκνευρισμός της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry έγινε πρώτο θέμα ξανά

O αδικαιολόγητος εκνευρισμός της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry έγινε πρώτο θέμα ξανά

Ο βρετανικός Τύπος δεν άφησε να πέσει κάτω ούτε το ενοχλημένο βλέμμα της Meghan στη Γερμανία.

Δεν κύλισε τόσο ήρεμα τελικά η επίσκεψη του Harry και της Meghan στην Γερμανία για τους αγώνες Invictus, αφού ο πρίγκιπας ξέχασε όπως φαίνεται για λίγο τους royal τρόπους του και εκνεύρισε την σύζυγο του.

Συγκεκριμένα, βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες δείχνει την Meghan να μιλάει με την σύζυγο ενός αξιωματούχου και τον Harry να την διακόπτει για να απευθυνθεί ο ίδιος στην γυναίκα που βρισκόταν δίπλα τους.

Αναλύοντας την γλώσσα του σώματος της Meghan

Φυσικά ο βρετανικός τύπος δε θα άφηνε κάτι τέτοιο να πέσει απλώς κάτω και να ξεχαστεί. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το Fabulous μίλησε με έναν ειδικό στην γλώσσα του σώματος και του ζήτησε να αναλύσει την γλώσσα του σώματος της Meghan.

Σχολιάζοντας ένα απόσπασμα του στιγμιότυπου, λοιπόν, o ειδικός δήλωσε στο Fabulous: «Ο Harry είναι πιο σοβαρός και, φαίνεται να μην έχει προσέξει το γεγονός ότι η σύζυγός του μιλάει στη γυναίκα, ή προσπαθεί να το κάνει. Φαίνεται να επιβάλλεται της συζήτησης, μιλώντας πάνω της. Η Meghan έχει την επιλογή να χαμογελάσει και να χρησιμοποιήσει την οπτική επαφή με τον Harry για να προσποιηθεί ότι δεν σκόπευε να μιλήσει, αλλά αντ' αυτού βγαίνει από τον κύκλο της συζήτησης, σηκώνοντας και τα δύο χέρια της για να φτιάξει τα μαλλιά της και από τις δύο πλευρές, σε μια κίνηση που μοιάζει αμήχανη, καθώς βυθίζει το πηγούνι της για να αλλάξει την έκφρασή της».

«Όταν ξανασηκώνει το πρόσωπό της, φαίνεται να παίρνει μία έκφραση με το σαγόνι της. Αυτή είναι μια έκφραση που συχνά συνδέεται με τα παιδιά που κατσουφιάζουν, αλλά στους ενήλικες είναι συχνά σημάδι σφιξίματος της κάτω γνάθου, το οποίο μπορεί να υποδηλώνει κάποιο εσωτερικό εκνευρισμό», συμπλήρωσε ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος.

meghan.jpg

O Harry δεν κατάλαβε ποτέ τι έγινε

Μετά από αυτό το περιστατικό δόθηκε μικρόφωνο στην Meghan και διακόπηκε η αμήχανη στιγμή, ωστόσο ο Harry δεν φάνηκε ποτέ να κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Ο Χάρι μοιάζει αφηρημένος, στέκεται δείχνοντας, χειρονομώντας και τρίβοντας συνεχώς τη μύτη του με τον αντίχειρά του σε μια πολύ σημαντική συζήτηση με τη γυναίκα και προφανώς δεν είναι συνειδητοποιημένος για την έλλειψη συμμετοχής της συζύγου του καθώς εκείνη μιλούσε», ανέφερε ο ίδιος ειδικός.

Τα Invictus Games είχαν διάρκεια επτά ημέρες και την τελευταία μέρα το ζευγάρι έφαγε παραδοσιακά γερμανικά εδέσματα και έδειξε την υποστήριξή του σε περιθωριοποιημένες ομάδες ατόμων.