Πρίγκιπας William - Zara Tindall: Η υπέροχη σχέση τους και η αξιολάτρευτη φιλία των παιδιών τους

Πρίγκιπας William - Zara Tindall: Η υπέροχη σχέση τους και η αξιολάτρευτη φιλία των παιδιών τους
PA

Ήταν νωρίτερα μέσα στο έτος όταν ο πρίγκιπας William αποκάλυψε ότι η μόνη φορά που έκλαψε ποτέ παρακολουθώντας αθλητικά ήταν όταν η Zara αγωνιζόταν.

Ο πρίγκιπας William και η ξαδέρφη του, Zara Tindall, έχουν εδώ και πολλά χρόνια έναν ιδιαίτερα στενό δεσμό, ενώ όπως φαίνεται, η στενή φιλία τους έχει περάσει τώρα από γενιά σε γενιά.

Όπως είναι γνωστό, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας που παντρεύτηκαν πριν από 12 χρόνια, έχουν τρία παιδιά: τον πρίγκιπα George, που είναι δέκα ετών, την πριγκίπισσα Charlotte που είναι οχτώ ετών και τον πρίγκιπα Louis που είναι μόλις πέντε ετών.

https://www.instagram.com/p/B_sGDuXHu6e/

Από την πλευρά τους, η Zara και ο Mike Tindall έχουν επίσης τρία παιδιά, την εννιάχρονη Mia, την πεντάχρονη Lena και τον δύο ετών Lucas. Τα δεύτερα ξαδέρφια -που έχουν μόλις λίγα χρόνια διαφορά- συχνά παρευρίσκονται σε βασιλικές εκδηλώσεις και, ως εκ τούτου, παίζουν μαζί.

Britain Royals Funeral

Σύμφωνα με την παράδοση, οι Tindall και οι Waleses πήγαν μαζί για να παρακολουθήσουν φέτος τη λειτουργία των Χριστουγέννων στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής. Ο Louis εντοπίστηκε να χαμογελά και να κρατά το χέρι της ξαδέρφης του, Mia καθώς περπατούσαν, ενώ η Charlotte και η Mia εμφανίστηκαν πολύ κοντά, να γελούν, σε συζήτησή τους στο Sandringham.

Ο μικρός αδελφός της Mia, ο Lucas, έμεινε στο σπίτι, ενώ η μικρότερη αδελφή της, Lena, απαθανατίστηκε να περπατάει πίσω από τον William και την Kate, κρατώντας το χέρι της μαμάς και του μπαμπά της. Ο πρώην παίκτης ράγκμπι, Mike Tindall, απαθανατίστηκε αργότερα να πειράζει στοργικά τα μαλλιά του πρίγκιπα George μετά τη λειτουργία.

Όπως και σε πολλές οικογένειες, η εορταστική περίοδος φέρνει κοντά τις δύο μικρές ομάδες αδελφών, καθώς συμμετέχουν στις ετήσιες βασιλικές παραδόσεις. Ο σύζυγος της Zara, Mike, έδωσε κάποτε μια εικόνα για το χριστουγεννιάτικο δείπνο των ανώτερων βασιλικών και για το πώς τρώνε ένα γεύμα τριών πιάτων για να γιορτάσουν τις γιορτές.

Είχε τότε αποκαλύψει ότι τα παιδιά απολαμβάνουν το δικό τους ξεχωριστό δείπνο, μακριά από τα μεγάλα μέλη της οικογένειας. «Πρέπει να είμαστε περίπου 70 άτομα εκεί. Υπάρχουν επτά τραπέζια και μετά τα παιδιά έχουν το δικό τους μικρό σε ένα διαφορετικό δωμάτιο», δήλωσε στο podcast House of Rugby του JOE UK.

Παρά το γεγονός ότι κατάγονται απευθείας από βασιλική οικογένεια, τα παιδιά των Tindall δεν έχουν επίσημους τίτλους και είναι εξαιρετικά απίθανο να βασιλεύσουν ποτέ ως μονάρχες, με τον Lucas να είναι 22ος στη σειρά για το θρόνο. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τη στενή φιλία τους, με τον William και τη Zara -που γεννήθηκαν με διαφορά μόλις ενός έτους- να είναι γνωστό ότι τα πάνε καλά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση της πριγκίπισσας Ευγενία, η οποία ενώ διατηρεί ισχυρό δεσμό με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle και φέρεται να απολαμβάνει τις διακοπές με το ζευγάρι από τότε που έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, πιστεύεται ότι η κάποτε στενή σχέση των Tindall με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex έχει ψυχρανθεί τα τελευταία χρόνια.

Νωρίτερα φέτος, ο πρίγκιπας William αποκάλυψε ότι η μόνη φορά που έκλαψε ποτέ παρακολουθώντας αθλητικά ήταν όταν η Zara αγωνιζόταν. Ο μελλοντικός βασιλιάς δήλωσε στο The Good The Bad and The Rugby: «Η μόνη φορά που έχω κλάψει όταν παρακολουθούσα αθλητικά, ήταν όταν η Zara κέρδισε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ήμουν στο Exmore εκείνη την εποχή και έκανα κάμπινγκ. Ήμασταν όλοι μαζεμένοι και το παρακολουθούσαμε. Ήταν εκεί και έκλαιγε, ενώ η σημαία ανέβαινε. Εγώ ήμουν κομμάτια». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Kate προσέθεσε: «Μπορώ να θυμηθώ γιατί επέστρεψες και είπες ότι ποτέ δεν είχες υπάρξει περισσότερο περήφανος».

https://www.instagram.com/p/CC8izuhHFKB/

Ποια είναι η Zara Tindall

Η Zara (Anne Elizabeth) Tindall, γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1981 και είναι μέλος της Βρετανικής βασιλικής Οικογένειας. Είναι αθλήτρια ιππασίας, Ολυμπιονίκης και το δεύτερο παιδί και μοναδική κόρη της πριγκίπισσας Άννας του Ηνωμένου Βασιλείου και του Μαρκ Φίλιπς, λοχαγού με χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην ιππασία.

https://www.instagram.com/p/CD6JptBHc35/

Είναι η μεγαλύτερη εγγονή της Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και του Φίλιππου δούκα του Εδιμβούργου (πρώην πρίγκιπα της Ελλάδας και της Δανίας). Κατά τη γέννησή της ήταν 6η στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου· αυτή τη στιγμή είναι στη 20η θέση.

Η Zara κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εκδηλώσεων στο Άαχεν το 2006. Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε το 2006 Προσωπικότητα των Σπορ του BBC της Χρονιάς από το κοινό. Διορίστηκε Μέλος του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (M.B.Α.) στις Διακρίσεις του Έτους 2007 για τις υπηρεσίες της στην ιππασία. Το 2012 μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα στον Ιππόδρομο Τσέλτενχαμ, ιππεύοντας το άλογό της Tόιταουν. Ως μέλος της Ομάδας Εκδηλώσεων της Μεγάλης Βρετανίας, κέρδισε ένα αργυρό μετάλλιο στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, που της απένειμε η μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CDRCZJCH5q-/

Τον Ιούνιο του 2015, η Tindall κυκλοφόρησε μια σειρά συλλογής κοσμημάτων, με το όνομα Zara Phillips Collection, σε συνεργασία με τον Αυστραλό σχεδιαστή John Calleija. Η συλλογή με θέμα την ιππασία περιλάμβανε τη Saddle και Coronet Suite, με τις τιμές να κυμαίνονται από 6.250 έως 44.000 δολάρια.