Το ιατρικό απόρρητο της Kate Middleton σε κίνδυνο: Γιατί ο Harry τρέμει και τι λέει η σωσίας της

Πατούλια Κατερίνα
Το ιατρικό απόρρητο της Kate Middleton σε κίνδυνο: Γιατί ο Harry τρέμει και τι λέει η σωσίας της

Ποιοι προσπαθούν να παραβιάσουν το ιατρικό απόρρητο της Kate Middleton; Γιατί έδωσε εξηγήσεις η σωσίας της; Γιατί ο πρίγκιπας William φοβάται για την Kate; Στο σημερινό επεισόδιο του #kategate 

Η Kate Middleton παραμένει άφαντη αλλά το τι ακριβώς έχει, ποια επέμβαση έκανε, το γιατί νοσηλεύτηκε μπήκε στο στόχαστρο και παραλίγο ο ιατρικός φάκελος της 42χρονης να πέσει σε λάθος χέρια.

Τα ιατρικά αρχεία της Middleton σε κίνδυνο

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι υπεύθυνοι της London Clinic προχώρησαν σε επείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη με την προσπάθεια χακαρίσματος του φακέλου της Middleton. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου, προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά απόρρητα αρχεία της Middleton. Η κλινική έχει αποφύγει να απαντήσει στο αν ήταν ένα μόνο το άτομο που προσπάθησε να χακάρει τα αρχεία και αν το άτομο αυτό συνεχίζει να εργάζεται στην κλινική.

Britain Royals

Ο υπεύθυνος παρακολούθησης δεδομένων, επιβεβαίωσε ότι «είχε λάβει αναφορά παραβίασης» και βρισκόταν στη διαδικασία «αξιολόγησης των παρεχόμενων πληροφοριών». Tην ίδια ώρα, σύμφωνα με την Mail, το υπόλοιπο προσωπικό στην κλινική, είναι σοκαρισμένο από το γεγονός πως ένα μέλος του προσωπικού τόσο έμπιστο προχώρησε σε τέτοια ενέργεια.

Σύμφωνα με το Παλάτι, η Kate γνωρίζει για την έρευνα που γίνεται αλλά η επίσημη ανακοίνωση από το Kensington ανέφερε πως το θέμα αφορά την London Clinic. Όλη αυτή η προσπάθεια πρόσβασης στα αρχεία της Kate έρχεται τη στιγμή που οι θεωρίας συνωμοσίας θέλουν την Middleton ακόμα και να μην έχει νοσηλευτεί ποτέ στην εν λόγω κλινική, μιας και κανείς δεν την επισκέφτηκε, κανείς δεν την είδε να μπαίνει για να κάνει την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα της 16ης Ιανουαρίου και κανείς δεν την είδε να βγαίνει από την κλινική.

Η Middleton σε χαλαρή βόλτα σε βίντεο του TMZ αλλά είναι αυτή που βλέπουμε η Kate;

Γιατί οι θεωρίες συνωμοσίας -με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Kate Middleton, είναι τόσο ελκυστικές

Σύμφωνα με μάρτυρα της Mirror, οι κατηγορίες κατά της κλινικής έχουν προκαλέσει πανικό:

APTOPIX Britain Royals Christmas

«Πρόκειται για μια μεγάλη παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας.

Τα ανώτερα αφεντικά του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του αμέσως μετά την ενημέρωση του περιστατικού και διαβεβαίωσαν το παλάτι ότι θα διεξαχθεί πλήρης έρευνα.

Όλο το ιατρικό προσωπικό έχει μείνει εντελώς σοκαρισμένο και στενοχωρημένο με τους ισχυρισμούς και ήταν πολύ πληγωμένο που ένας έμπιστος συνάδελφος θα μπορούσε να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της ηθικής».

Η πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία ενός ασθενούς χωρίς τη συγκατάθεση του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων αποτελεί ποινικό αδίκημα για το προσωπικό οποιουδήποτε νοσοκομείου.

Ακόμα μια φορά τα αρχεία της Kate σε κίνδυνο

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η παραβίαση της ασφάλειας νοσοκομείου έχει ως στόχο την Kate και την αποκάλυψη των ιατρικών της φακέλων. Τον Δεκέμβριο του 2023 αποκαλύφθηκε ότι μια συμμορία χάκερ είχε προσπαθήσει να εισβάλει στο σύστημα υπολογιστή του Νοσοκομείου King Edward's VII, όπου νοσηλευόταν προηγουμένως η Kate. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, η ομάδα απείλησε να δημοσιοποιήσει «δεδομένα από τη Βασιλική Οικογένεια» εάν δεν πληρωνόταν 300.000 £ σε Bitcoin.

Η απαίτηση λύτρων έγινε στον σκοτεινό ιστό, όπου οι χάκερ δημοσίευσαν εικόνες με αυτά που ισχυρίζονται ότι είναι κλεμμένα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων ακτινογραφιών, επιστολών από συμβούλους, φόρμες εγγραφής, χειρόγραφες κλινικές σημειώσεις και έντυπα παθολογίας.

H σωσίας της Kate μίλησε:

Πάντως, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το βίντεο της Kate από κατάστημα του Windsor, έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού, με τους fans να αναρωτιούνται αν αυτή που βλέπουμε είναι η Middleton ή κάποια σωσίας της. Τελικά, σήμερα, η Heidi Agan, διάσημη σωσίας της Kate, μίλησε ITV και εξήγησε πως δεν είναι εκείνη στο viral video. H 43χρονη που είναι ιδιοκτήτρια σχολής χορού ζήτησε μάλιστα από το κοινό να αφήσει την Kate ήσυχη:

«Νομίζω ότι είναι καιρός το κοινό να την αφήσει ήσυχη. Ξεκίνησε σαν ένα αστείο - νομίζω ότι είναι καλά, αλλά μέχρι τότε πρέπει να αναρρώσει και να γίνει καλά. Το τελευταίο 24ωρο ήταν περίεργο για μένα».

Φταίει η Rose Hanbury για την εξαφάνιση της Kate Middleton; Η ίδια απαντά για τον William

Και ο Harry ανησυχεί για την Kate!

Ο πρίγκιπας Harry εξέφρασε την ανησυχία του για την Kate Middleton σύμφωνα με την Page Six. Πηγή της εφημερίδας τόνισε πως ο πρίγκιπας ανυσυχεί αλλά ξέρει καλά πως κάθε πτυχή σκανδάλου είναι ψευδής στην περίπτωση της Middleton.

Πάντως, η Kate είναι πιθανό να εμφανιστεί νωρίτερα, στη λειτουργία του Πάσχα, στο παρεκκλήσι του St. George στο Windsor και θα φωτογραφηθεί εκεί κανονικά με την οικογένειά της, σύμφωνα με την Telegraph.

Britain Tabloid Lawsuits Royals