Στα μπλε η Tatiana Blatnik στο Καλλιμάρμαρο- Η κομψή εμφάνιση με την Άννα Μαρία μετά το διαζύγιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στα μπλε η Tatiana Blatnik στο Καλλιμάρμαρο- Η κομψή εμφάνιση με την Άννα Μαρία μετά το διαζύγιο
NDP Photo Agency

Η Tatiana Blatnik έδωσε το παρών στην παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο έχοντας στο πλευρό της την μητέρα του πρώην συζύγου της, Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ.

Την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου της με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (26/04) η Tatiana Blatnik.

H 43χρονη παρευρέθηκε στην λαμπρή τελετή της παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο όπου έδωσαν το παρών πολλά άτομα από τον χώρο της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμού.

floga2.jpg

Λίγο μετά τον χωρισμό ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έκανε ένα ταξίδι-έκπληξη για πολύ σημαντικό σκοπό

Το ultra chic look της Tatiana Blatnik

Δείχνοντας αρκετά ευδιάθετη και έχοντας στο πλάι της την πρώην πεθερά της, Άννα Μαρία, η Tatiana Blatnik έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο Παναθηναϊκό Στάδιο με ένα look που φανέρωσε την αγάπη της για την Ελλάδα.

blatnik3.jpg

Για την περίσταση η 43χρονη επέλεξε ένα μακρυμάνικο κορμάκι σε μπλε χρώμα το οποίο συνδύασε με ασορτί wide leg παντελόνι και nude σανδάλια. Το look ολοκλήρωσαν ένα εντυπωσιακό χρυσό κολιέ και το διακριτικό μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/C6P2cPxvobF/

H Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ εμφανίστηκε με printed midi φόρεμα, μπεζ παλτό και μια εντυπωσιακή chain bag. Οι δύο γυναίκες διατηρούν άριστες σχέσεις και όπως φαίνεται αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε μετά το διαζύγιο Γλύξμπουργκ-Blatnik.

blatnik1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα στιγμιότυπα.

Γιατί Tatiana και Νικόλαος οδηγήθηκαν στον χωρισμό

Το πρώην ζευγάρι είχε επιλέξει την Ελλάδα για βάση του τα τελευταία 10 χρόνια και κυκλοφορούσαν συχνά στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα πάντα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΟΝtime» το ζευγάρι πήρε από κοινού την απόφαση να χωρίσει καθώς διαπίστωσαν ότι η σχέση τους φθάρθηκε στο πέρασμα του χρόνου.

Η επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδί άρχισε να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα και πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, χωρίς ωστόσο να είναι σύμφωνες και οι δύο πλευρές.

Η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ κοινοποίησε την είδηση στον Τύπο με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

blatnik16.jpg

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

Πηγή κεντρικής: ndp