H σωσίας της Μενεγάκη,τα ρούχα της Περιστέρας και η θρασύτατη συμπεριφορά της Jessica Alba

H σωσίας της Μενεγάκη,τα ρούχα της Περιστέρας και η θρασύτατη συμπεριφορά της Jessica Alba

Μόνο ήσυχη δεν ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε

Ακόμη μία εβδομάδα πέρασε, η οποία καμία σχέση δεν είχε με τις προηγούμενες διότι ήταν η πρώτη μετά τις βουλευτικές εκλογές, και όπως καταλαβαίνετε, το εκλογικό αποτέλεσμα, η νέα κυβέρνηση και όλα τα παραλειπόμενα βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Παρόλα αυτά, όπως συμβαίνει πάντα, οι αγαπημένοι μας celebrities δε σταμάτησαν να κάνουν τα δικά τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, καταφέρνοντας να μας αποσπούν την προσοχή από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας έστω και για λίγο.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε, ότι πλέον η πολιτική έχει λάβει και μία ακόμη διάσταση, που σίγουρα δεν είχε παλαιότερα, και αυτή είναι του lifestyle και της μόδας, ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίκες πολιτικούς! Πώς θα μπορούσε λοιπόν, να μην είναι πρώτο θέμα, η σύζυγος του Πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα, και η αντίδρασή της στις στυλιστικές προτάσεις της αμερικάνικης Vogue; Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας είπε ένα βροντερό όχι, και γύρισε την πλάτη στα επώνυμα συνολάκια, που οι ξένες... ομόλογοί της τιμούν δεόντως. Εσείς αλήθεια θα αντέχατε;

Ακόμη ένα θέμα που σας απασχόλησε αρκετά, ήταν ο χωρισμός του διάσημου ηθοποιού Patrick Dempsey-ο άνθρωπος που πήγε το συνδυασμό ιατρικής και sex appeal ένα βήμα παραπέρα- ίσως περισσότερο και από τον George Clooney, και όχι τόσο ο χωρισμός αυτός καθεαυτός, αλλά ο λόγος για τον οποίο η σύζυγός του Jillian Fink του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Ο Patrick λοιπόν πλήρωσε ακριβά το μεγάλο του πάθος, που είναι οι αγώνες ταχύτητας. Η γυναικούλα του του έδωσε τελεσίγραφο, εκείνος λογικά θα είπε όχι, και έμεινε μπουκάλα. Σίγουρα όχι για πολύ!

Και συνεχίζουμε με κάτι που μας εκνεύρισε και αν κρίνουμε από την προτίμησή σας μάλλον και εσάς. Η Jessica Alba λοιπόν, έχει ξεπεράσει τα όρια κατά τη γνώμη μας, μιας και έχει το θράσος να ποστάρει συνέχεια φωτογραφίες από εξωτικά, υπέροχα μέρη, φορώντας το μαγιό της και δείχνοντας όπως πάντα θεά. Αυτό που πονάει ακόμα περισσότερο, είναι ότι η γυναίκα αυτή, έχει ήδη 2 παιδιά! Ειλικρινά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να καταλήξουμε πώς τα καταφέρνει και παραμένει άψογη, αλλά αν το μυστικό της είναι διατροφή και γυμναστική, ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε.

Και πάμε τώρα σε μία διάσημη ομοιότητα, την οποία ούτε που υποψιαζόμασταν, αλλά να που τελικά κάποιες φορές η αλήθεια είναι εκεί έξω! Ποιο διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια είναι η σωσίας της Ελένης Μενεγάκη; Η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram και ομολογουμένως εντυπωσιαστήκαμε με το πολύ μοιάζει στη δημοφιλή παρουσιάστρια. Λέτε του χρόνου η Ευαγγελία να πάρει τη δική της εκπομπή;

Και επειδή εκτός από τους χωρισμούς, αγαπάτε ιδιαιτέρως και την πάλη των διασήμων με τα περιττά κιλά, γιατί όσο να πεις είναι μια παρηγοριά, σας απασχόλησε αρκετά και η ολική επαναφορά της Mischa Barton, η οποία πάλεψε με τα κιλά, και όχι μόνο, για πάρα πολλά χρόνια, λαμβάνοντας επικριτικά σχόλια από το διεθνή τύπο, αλλά πλέον μπορεί και πάλι να χαμογελάει με αυτοπεποίθηση γιατί κατάφερε να μείνει μισή, και φυσικά να ξεπεράσει τις εξαρτήσεις του παρελθόντος. Να της πούμε ένα μεγάλο μπράβο.

Kαι επειδή μία Ελένη Μενεγάκη την εβδομάδα, δεν είναι ποτέ αρκετή, διαβάσαμε στο gossip-tv.gr και τις πρόσφατες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, σχετικά με τα όσα λέγονται για τις σχέσεις της με την Ελένη. Η νεαρή παρουσιάστρια λοιπόν, ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας ότι παραμένουν φίλες και ότι μάλιστα ήταν και το πρώτο άτομο που πήρε τηλέφωνο όταν έχασε το σκύλο της! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!

Αυτά έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε, και το μόνο που ελπίζουμε είναι την επόμενη να έχουμε ακόμη περισσότερα και ευχάριστα νέα. Καλό Σαββατοκύριακο και να διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε!