Σταματήστε πια να... ζηλεύετε τη Γερμανού!

Σταματήστε πια να... ζηλεύετε τη Γερμανού!

Όλοι θέλουν να μάθουν τι γίνεται με τον Μάνο...

Είδαμε χθες και τη Ναταλία Γερμανού στο "Ολα Μπιπ" να τη ρωτάνε ξανά για τον έρωτά της με τον Μάνο Ιωάννου. Από την ημέρα που έγινε γνωστή η σχέση τους δεν την έχουν αφήσει σε ησυχία. "Πώς τα πάτε;", "Έχετε χωρίσει;", "Κάτι μάθαμε ότι καβγαδίσατε" και άλλα τέτοιου είδους σχόλια που σίγουρα δεν την κάνουν να αισθάνεται και τόσο άνετα. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Δημόσιο πρόσωπο είναι και σίγουρα θα "πρέπει" να δίνει απαντήσεις.

Το ζήτημα είναι το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν όλοι για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, δεν είναι λίγες και λίγοι από την τηλεόραση που εξακολουθούν να ασχολούνται με την ηλικία της, για το πώς διατηρεί τον έρωτά της με έναν άντρα πολύ μικρότερό της και μετά... δώστου τα ειρωνικά χαμογελάκια και πάμε ξανά από την αρχή.

natalia manos

Κι εδώ φαίνεται ολοκάθαρα πως δεν έχει με τίποτα άλλο να ασχοληθεί αυτή η ρημάδα ελληνική TV. Σίγουρα πολλές θα ήθελαν να είναι στη θέση της, όμως δεν υπάρχει λόγος να παρακολουθούμε ξανά και ξανά τι έχει να πει η Ναταλία για το boyfriend.

Πρώτον, έχει κουράσει το θέμα και δεύτερον δεν αφορά κανέναν (πλέον) τι κάνει η παρουσιάστρια στην προσωπική της ζωή. Μπορεί να έχουν μία διαφορά ηλικίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα να την στήνουμε στον τοίχο με ύφος επικριτικό.

Πάντως, η Ναταλία κάθε φορά έχει τον τρόπο να χειρίζεται αυτές τις ερωτήσεις έξυπνα και με χιούμορ και για αυτό και μόνο... υποκλινόμαστε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν ήθελε γάμο και παιδιά και εκείνη του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι:Ποια star αγανάκτησε;

Αντέχετε; Δείτε την Pippa Middleton να κυκλοφορεί με το μαγιό της!