Δες τα πιο hot gossip news της εβδομάδας με ένα μόνο κλικ

Ερμιόνη Σαρρή
Δες τα πιο hot gossip news της εβδομάδας με ένα μόνο κλικ

Ποιο είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood και γιατί «επιτέθηκαν» στην Κατερίνα Καινούργιου;

Παρασκευή σήμερα και ο καιρός έχει βαλθεί να παίξει με τα νεύρα μας. Περιμέναμε πώς και πώς να έρθει το Σαββατοκύριακο να πιούμε το καφεδάκι μας και να χαζέψουμε τις βιτρίνες των καταστημάτων (τι γυναίκες θα ήμασταν άλλωστε), αλλά από ότι φαίνεται θα πρέπει να υιοθετήσουμε λίγο πιο γρήγορα το look γαλότσα και ομπρέλα. Πριν, λοιπόν, σε αποχαιρετίσουμε για αυτή την εβδομάδα, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό flashback στα καλύτερα juicy news της εβδομάδας. Τι θα συζητήσεις άλλωστε αύριο με τις φίλες σου;

Αρχικά, είδαμε την κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου και ομολογούμε πως η Λυδία έχει γίνει εξίσου όμορφη όπως και η μαμά της. Και ο 16χρονος όμως Νικόλας δεν πάει πίσω. Δες την οικογενειακή τους έξοδο εδώ.

Και φυσικά δε γινόταν την εβδομάδα αυτή να μην έχουμε κάποιο νέο-καυτό-ειδύλλιο στο λοφίσκο του Hollywood. Ο πρώην σύζυγος της Gwyneth Paltrow, Chris Martin έχει νέα αγαπημένη και οι νέες τους κοινές φωτογραφίες τους πρόδωσαν. Λέτε να τη συμπαθήσει η Gwyneth ή θα παραμείνει οπαδός της Jennifer Lawrence;

Και από το Hollywood θα μεταφερθούμε στο... Buckingham, όπου η αγαπημένη μας Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μας έχουν ευχάριστα νέα. Άραγε, γνωρίζεις τα πάντα για αυτόν τον έρωτα; Ίσως και όχι, για αυτό και ετοιμάζεται μία νέα ταινία για τη ζωή τους.

Μα πες μας, γινόταν να λείπει από το flashback της εβδομάδας το πιο άτακτο αρσενικό του καλοκαιριού (της showbiz, μη χαρούν άδικα μερικοί μερικοί); O Ben Affleck δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι, η Jennifer Garner πάντως έχει ξαναβρεί τον παλιό και καλό της εαυτό. Εεε, μα σιγά μη τα έβαφε και μαύρα. Αυτά να τα βλέπουν οι φρεσκοχωρισμένες και φσυικά ο Ben. Τα θελε και τα παθε.

Oι φωτογραφίες που θα κάνουν τον Ben Affleck να σκάσει από τη ζήλεια του

Τι να γίνεται άραγε με την Angelina Jolie και τον Brad Pitt; Άβυσσος η ψυχή του ζευγαριού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έκαναν μία από τις πιο ωραίες οικογενειακές φωτογραφίσεις με θέμα το Halloween. Το άλλο σου το είπαμε; Η Angie άφησε τα μαύρα στη ντουλάπα της και εμφανίστηκε με λευκά ρούχα. Θα τη λέγαμε και συλλεκτική αυτή την εμφάνιση.

Σύσσωμη, η πιο λαμπερή οικογένεια του Hollywood φωτογραφίζεται για τη Vogue!

Και για το τέλος σου αφήσαμε τα πιο καυτό –ελληνικό- θέμα για να γνωρίζεις τι ακριβώς συνέβη και εντός των συνόρων μας. Η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ξεκίνησε και από τη δεύτερη κιόλας μέρα άρχισε η... επίθεση. Τι ήταν αυτό που ενόχλησε τους διαδικτυακούς της φίλους και πώς απάντησε η ίδια;

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για την εμφάνιση που προκάλεσε αντιδράσεις

Μα ξεχάσαμε να σε ρωτήσουμε, το νέο hairlook της Demy το είδες; Αν όχι, ρίξε μια ματιά. Σαββατοκύριακο έρχεται και ίσως αποφασίσεις να κάνεις και εσύ κάποια αλλαγή στα μαλλιά σου.