Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger

Ο γιος του Governator ετοιμάζεται να ετοιμάζεται να κυβερνήσει τον κόσμο (έστω, της μόδας και της showbiz). 

Ο νεαρός κύριος Schwarzenegger έχει μάθει από νωρίς να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας, καθισμένος στα πόδια του μπαμπά του που εκτός από Mr. Muscles και ηθοποιός βρέθηκε και στο χώρο της πολιτικής ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας τα τελευταία χρόνια. Ο γιος του «Governator», λοιπόν, όπως αποκαλούν τον Arnold τα media κάνοντας το αγαπημένο τους λογοπαίγνιο με τις λέξεις «Terminator» και «Governor» (μτφρ. Κυβερνήτης), τα έχει ήδη καταφέρει μια χαρά και ας μην έχει ακόμα ενηλικιωθεί καλά καλά.

Η εταιρεία ρούχων του Project360 μετράει κιόλας δύο χρόνια ζωής και παρουσιάζει τόσα κέρδη ετησίως ώστε να δίνει την ευκαιρία στον ευαίσθητο ιδιοκτήτη της να παρέχει το 10% των εσόδων του σε φιλανθρωπίες. Η σχέση του με τον κόσμο της μόδας, όμως, δεν τελειώνει εκεί. Πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο ως μοντέλο με την εταιρεία L.A. Models και τώρα σκοπό έχει να κατακτήσει τα editorials μόδας (μια πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε από την παρούσα εμφάνισή του στην άνωθι φωτογραφία, από τις σελίδες του αμερικάνικου περιοδικού Details) και τις πασαρέλες. Η εταιρεία του, μάλιστα, τον προορίζει για νέο πρόσωπο του Armani και του Ralph Lauren οπότε, καταλαβαίνετε, ο δρόμος προς τη δόξα έχει ήδη στρωθεί με ένα πορφυρό χαλί, στα catwalks και στα φωτογραφικά στούντιο. Και όλα αυτά στην τρυφερή, ακόμα, ηλικία των 17 ετών.

Ο νεαρός, Patrick, πάντως έχει στο μυαλό του μια άλλη κατάκτηση. Στόχος του είναι να βρεθεί στην αγκαλιά του η Miley Cirus κάποτε. Τουλάχιστον έτσι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Και αυτό τον απασχολεί, όπως είπε, πολύ περισσότερο από το modeling που καμία πρόθεση δεν έχει να το κάνει κύρια ενασχόλησή του. Πολύ πολύ χαμηλότερα στη λίστα των προτεραιοτήτων του, δηλαδή εντελώς εκτός για να είμεθα σαφείς, είναι η πολιτική η οποία ποσώς τον απασχολεί.

Αλλά 17 ετών είναι ακόμα το αγόρι και μπορεί να αλλάξει στόχους, φιλοδοξίες, σχέδια και πλάνα όσες φορές θέλει. Και αν η Miley δεν συμπεριληφθεί τελικά στη λίστα με τις ερωμένες του, δεν πειράζει. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα μείνει άδειο το καρνέ του.