Δε φαντάζεσαι –με τίποτα- πόσο πωλείται ένα gift bag από τον Πριγκιπικό γάμο

Πατουχέα Μαριάννα
Δε φαντάζεσαι –με τίποτα- πόσο πωλείται ένα gift bag από τον Πριγκιπικό γάμο

Το λες και σκάνδαλο

Λίγες μέρες μόνο έχουν περάσει από τον πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και ήταν αρκετές για να ξεκινήσουν τα.. ευτράπελα. Όπως ήδη έχουμε πει, το γάμο –πέρα από τους καλεσμένους του ζευγαριού- παρακολούθησαν και 1200 άσημοι καλεσμένοι που είχαν την ευκαιρία να δουν το ζευγάρι από κοντά και να περάσουν τη μέρα τους σε ρυθμούς.. πριγκιπικούς.

Μια 31χρονη γυναίκα που είχε την τύχη να βρεθεί ανάμεσα σε αυτούς τους 1200 καλεσμένους θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δόθηκε και να αυξήσει κατά πολύ τον τραπεζικό της λογαριασμό. Πως; Στο τέλος της τελετής δόθηκαν σε κάθε έναν από τους καλεσμένους gift bags με τα αρχικά των νεόνυμφων, την ημερομηνία και τον τόπο του ευτυχές συμβάντος.

Capture

Η 31χρονη Claire Oliver λίγες ώρες μετά το τέλος της τελετής ανάρτησε το gift bag της στο Διαδίκτυο αποβλέποντας στην πώλησή του. Έτσι όπως το ακούς είναι, να το πουλήσει ήθελε και μάλιστα στο εξωφρενικό ποσό των £21.400.



Βέβαια, όπως αποδείχτηκε αργότερα, δεν ήταν η μόνη που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την τύχη της προς οικονομικό όφελός της.

Δες ακόμα:

Γάμος Harry&Meghan: Oι καλεσμένες που έκλεψαν την παράσταση με το μακιγιάζ και τα καπέλα τους