Δε θα πιστέψεις ποια συνταγή λατρεύει η Meghan Markle

Νατάσσα Σχοινά
Δε θα πιστέψεις ποια συνταγή λατρεύει η Meghan Markle

Γιατί η Δούκισσα του Sussex δεν έπαψε να είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος

To γεγονός ότι η Meghan Markle λατρεύει το φαγητό είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, ήδη από την προ Harry εποχή, που διατηρούσε ένα life style blog. Εκεί, ανάμεσα στα άλλα, αναρτούσε συνεντεύξεις από διάσημους σεφ και συνταγές για λαχταριστά φαγητά, μερικές από τις οποίες είναι διαθέσιμες ακόμη και σήμερα, παρόλο που το «The Tig», όπως ονομαζόταν το blog, είναι πλέον εκτός λειτουργίας.

Ο Daniel Martin, φίλος και makeup artist της Δούκισσας του Sussex, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε μία φωτογραφία με avocado toast και ένα πιάτο με κάτι που μοιάζει να είναι τρουφάκια σοκολάτας. Την εικόνα συνόδευσε με ένα κείμενο με επαίνους για τη Meghan: «Σ΄ ευχαριστώ Meghan που ήσουν η καταπληκτική οικοδέσποινα αυτό το σαββατοκύριακο και που ακόμα είσαι ο γητευτής του avocado toast, YUM!»

Η Meghan, όπως βλέπεις, παρά το ότι πλέον είναι μία Δούκισσα και ζει σαν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, παραμένει ένας απλός άνθρωπος που απολαμβάνει συναντήσεις με τους φίλους της, τους μαγειρεύει και, μάλιστα, κάτι τόσο καθημερινό, όπως ένα τόστ με αβοκάντο. Είμαστε σίγουρες, βέβαια, ότι η γεύση του θα είναι καταπληκτική, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας ο Martin.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε.

Διάβασε επίσης: Η συνταγή για σουφλέ σοκολάτας της Meghan Markle θα σε βοηθήσει να γοητεύσεις και πρίγκιπα!