Η Μαίρη Συνατσάκη εύχεται στην αδερφή της «Χρόνια Πολλά» με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Η Μαίρη Συνατσάκη εύχεται στην αδερφή της «Χρόνια Πολλά» με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Η Μαίρη και η Αλίκη έχουν τα γενέθλιά τους σήμερα!

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για το ιδιαίτερο δέσιμο και τη λατρεία που έχει στη δίδυμη αδελφή της, Αλίκη. Όπως έχει πει, είναι το άλλο της μισό, είναι ο άνθρωπος που την συναισθάνεται απόλυτα και δεν μπορεί η μία χωρίς την άλλη. Σήμερα, οι δύο αδελφές έχουν τα γενέθλιά τους και γίνονται 35 ετών.

Και φυσικά, η Μαίρη δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί με τον δικό της, ιδιαίτερο και τρομερά συγκινητικό τρόπο, στην αγαπημένη της αδελφή, Αλίκη. Η Mairiboo δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πιο cute βίντεο που είδαμε αυτές τις μέρες. Η γνωστή παρουσιάστρια πόσταρε ένα βίντεο από το 1988 και μας δείχνει πόσο δεμένη ήταν με την Αλίκη ήδη από την παιδική τους ηλικία.



Σε μια βόλτα με τη μαμά τους, η μία κρατά σφιχτά το χέρι της άλλης και δεν χωρίζουν στιγμή. Τα λόγια της mairiboo στη δημοσίευση είναι κάτι περισσότερο από συγκινητικά: «Κρατηθείτε λίγο χέρι χέρι να πάτε βόλτα», λέει η μαμά ένα μεσημέρι του ‘88 και είναι σα να μην αφήσαμε ποτέ το χέρι η μια της άλλης από τότε. Η ζωή μας βόλτα, πιασμένες σφιχτά, συντροφιά... είναι σπουδαία όλα επειδή τα μοιράζομαι μαζί σου Αλικάκι μου ♥️ Σε αγαπάω ασυναίρετα και παντοτινά. Χρόνια πολλά διδυμάκι μου! Είσαι το πιο λευκό χρώμα της σκέψης μου».

Χρόνια πολλά και αγαπημένα Μαίρη και Αλίκη!!