Kobe Bryant: Κηδεύτηκε σε μυστική τελετή μαζί με την 13χρονη κόρη του

Kobe Bryant: Κηδεύτηκε σε μυστική τελετή μαζί με την 13χρονη κόρη του

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και των φωτογράφων…

Περίπου δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την τραγική συντριβή ελικοπτέρου, που στοίχισε τη ζωή στον διάσημο μπασκετμπολίστα Kobe Bryant και την 13χρονη κορούλα του, Gianna, και συγκλόνισε όλη την υφήλιο. Τη στιγμή, όμως, που όλοι οι fans του ανέμεναν την ημερομηνία της κηδείας του για να τον τιμήσουν, τελικά έγινε γνωστό ότι η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε μυστική, ιδιωτική τελετή, στις 7 Φεβρουαρίου, στο κοιμητήριο Pacific View Memorial Park, στην Καλιφόρνια.

Ορισμένοι fans, στο άκουσμα της μυστικής κηδείας, ένιωσαν ακόμη μεγαλύτερο πόνο για τον αγαπημένο τους αθλητή και το έδειξαν με αρκετά posts στα social media- ειδικά στο Twitter-, ενώ άλλοι έδειξαν να κατανοούν και να σέβονται απόλυτα την απόφαση της οικογένειας.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της συζύγου του καλαθοσφαιριστή, Vanessa Bryant, στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί δημόσια, επικήδεια τελετή στο Staples Center προς τιμήν του Kobe και της Gianna, ώστε όλοι όσοι τους αγάπησαν να μπορέσουν να τους τιμήσουν με την παρουσία τους και να τους πουν το τελευταίο «αντίο».

https://www.instagram.com/p/B8Rk8gHDUq7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε ακόμα: Kobe Bryant: Γιατί η ημερομηνία που θα γίνει η επικήδεια τελετή είναι συμβολική