Συνέντευξη στο Queen.gr: Νάντια Μπουλέ

Συνέντευξη στο Queen.gr: Νάντια Μπουλέ

Το κορίτσι που συζητήθηκε όσο κανένα την τηλεοπτική χρονιά που διανύουμε μιλάει στο Queen.gr για όλα όσα συνθέτουν τη ζωή της. 

Αφήνει πίσω όλα όσα άκουσε για την προσωπική της ζωή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και το Top Chef -που ρίχνει τίτλους τέλους σε λίγες εβδομάδες. Μοιράζεται μαζί μας το αν μπήκε στο δίλημμα να ασχοληθεί με την πολιτική (μιας και ο πατέρας της είναι δήμαρχος) και ξαφνιάζει όταν απαντά στην ερώτηση αν θα άφηνε την Αθήνα για να ζήσει στην επαρχία. Μια διαφορετική και πολύ πιο ήρεμη Νάντια Μπουλέ σας παρουσιάζουμε σήμερα μέσα από τα λεγόμενά της.



-Η σχέση σου με τον καθρέπτη πως είναι; Σε ενδιαφέρει να είσαι μέσα στην μόδα;
Παρακολουθώ την μόδα, αλλά ακολουθώ τις τάσεις που αισθάνομαι ότι μου ταιριάζουν. Προσπαθώ να προσέχω την εικόνα μου, χωρίς υπερβολές και υστερίες.

-Για το 2011 ποιες είναι οι τάσεις της μόδας για κοπέλες της ηλικίας σου; Τι θα φορεθεί περισσότερο;
Γι' αυτό μάλλον πρέπει να μας ενημερώσει κάποιος που ασχολείται με τη μόδα επαγγελματικά. Πάντως, προσωπικά, θέλω να αισθάνομαι άνετα με την εικόνα μου, γι αυτό και στην καθημερινή μου ζωή μου αρέσει το casual ντύσιμο, με θηλυκές πινελιές. Μου αρέσουν πολύ τα φουλάρια, τα ψηλά παπούτσια το βράδυ και τα jackets.



-Πολλές φορές λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Πιστεύεις σ αυτή τη θεωρία;
Τη θεωρία μπορείς να δεχτείς ή να την απορρίψεις μόνο όταν γίνεται πράξη, άρα δεν μπορώ να ξέρω ακόμα. Πάντως, από ζευγάρια παντρεμένων φίλων μου, διαπιστώνω πόση φροντίδα και συνεχή προσπάθεια χρειάζεται κάθε σχέση για να είναι καλή και ειλικρινής.

-Θέλεις να κάνεις οικογένεια; Φαντάζεσαι μητέρα την Νάντια;
Ασφαλώς και θέλω να κάνω οικογένεια. Θα το αισθανθώ όμως όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα με κάνει να το νιώσω και να με παρακινήσει. Είναι μια μεγάλη απόφαση αυτή και χρειάζεται χρόνος. Είμαι σίγουρη, πάντως, ότι θα αποκτήσω μια δεμένη και υγιή οικογένεια στο μέλλον.

-Φέτος σου ασκήθηκε, για να είμαστε ειλικρινείς, σκληρή κριτική στο τηλεοπτικό προϊόν που παρουσίασες. Τι σκέψεις πέρασαν από το μυαλό σου και τι κράτησες από αυτή την κριτική;
Κράτησα και επεξεργάστηκα όποιο σχόλιο ήταν καλοπροαίρετο και μπορούσε να με βοηθήσει και δεν έδωσα βάση σε εμπαθή σχόλια και κριτικές που γίνονταν σε προσωπική βάση. Για να είμαι ειλικρινής, πάντως, υπήρξαν πολλοί υποστηρικτικοί άνθρωποι δίπλα μου -από την εκπομπή- που εξισορροπούσαν οτιδήποτε αρνητικό.

-Θα ήταν μια διέξοδος για' σένα να ασχοληθείς με την πολιτική μιας και ο πατέρας σου είναι στα κοινά με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια;
Η πολιτική είναι ένα πολύ σοβαρό κομμάτι της ζωής μας και μας επηρεάζει σε όλα τα επίπεδα. Απαιτεί πολύ μεγάλη υπευθυνότητα και φοβερή προσπάθεια και αφοσίωση και το διαπιστώνω αυτό χρόνια τώρα μέσα από την ενασχόληση του πατέρα μου με τα κοινά. Στο σπίτι που μεγάλωσα πάντα υπήρχε κουβέντα γύρω από την πολιτική αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από αυτό μέχρι να ασχοληθεί κανείς επαγγελματικά με τον πολιτικό τομέα.

-Θα μπορούσες να ζήσεις στην επαρχία και να φύγεις από την καθημερινότητα της Αθήνας που έχει άγχος, φασαρία και εντάσεις;
Έχω γεννηθεί στην Αθήνα αλλά δεν έζησα στο κέντρο για να βιώσω την ένταση και την φασαρία που έχει. Στην παρούσα φάση οι φίλοι μου, η δουλειά μου, η οικογένειά μου είναι εδώ και δε θα μπορούσα να φύγω. Στο μέλλον ποτέ μη λες ποτέ. Δεν είμαι αρνητική και αν λάβω υπόψη μου ότι φίλοι μου έφυγαν και μου λένε ότι περνάνε πολύ όμορφα είναι κίνητρο.



-Σε αγχώνει τι επόμενο τηλεοπτικό σου βήμα μετά το Top Chef που οι επιδόσεις ήταν μέτριες όσον αφορά στα νούμερα της τηλεθέασης;
Δε θέλω να αγχώνομαι για τις επόμενες κινήσεις μου. Προσπαθώ να κινούμαι με βάση το ένστικτό μου και να κάνω πράγματα που αισθάνομαι ότι μπορώ να υποστηρίξω. 



-Το Top Chef θα το παρουσίαζες πάλι αν στο πρότειναν;


Θα το ξαναέκανα και είμαι σίγουρη γι αυτό που σου λέω. Πέρασα υπέροχα και θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να έχω κάνει τηλεοπτικά την φετινή σεζόν.



-Το τραγούδι μπορεί να συμβαδίσει με τις τηλεοπτικές σου φιλοδοξίες;
Το κομμάτι του τραγουδιού προέκυψε από προσωπική ανάγκη. Όποιες κινήσεις κάνω δεν τις κάνω για να διαφημίσω ή να υποστηρίξω την τηλεοπτική μου ανάγκη. Έτυχε απλά να συμβαδίζουν κάποια πράγματα και ένιωσα ότι μπορώ να το υποστηρίξω. Είμαι πολύ χαρούμενη και δε νομίζω ότι σε τέτοια ηλικία πρέπει να θέτω διλήμματα στον εαυτό μου και να πω ή το ένα ή το άλλο. Άλλο η τηλεόραση, άλλο το τραγούδι.