MAD VMA 2022: Η βράβευση της Έλενας Παπαρίζου - «Σας ευχαριστώ όλους, πάρα μα πάρα πολύ»

MAD VMA 2022: Η βράβευση της Έλενας Παπαρίζου - «Σας ευχαριστώ όλους, πάρα μα πάρα πολύ»

Είναι το No1 κορίτσι μας, είναι το «Ελενάκι», η «Ελενάρα», είναι ταυτόχρονα sexy και girl next door.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει καταφέρει κάτι που ελάχιστοι μπορούν. Να τη λατρεύουν όλοι. Υπάρχει άραγε κάτι να μην λατρέψεις πάνω της; Καθόλου αντικειμενικά, θα σας πούμε πως όχι. Και καθόλου δεν ντρεπόμαστε καθώς δεν χωρά αντικειμενικότητα όταν μιλάμε για συναισθήματα και μια τραγουδίστρια που κατάφερε να μας τα γεννήσει. Κάθε φορά που μιλά, τραγουδά, ψιθυρίζει, αποπνέει συναίσθημα.

Είναι το No1 κορίτσι μας, είναι το «Ελενάκι», η «Ελενάρα», είναι ταυτόχρονα sexy και girl next door. Και αφού σταματήσουμε για λίγο το χωρίς καμία ντροπή fan girling μας, να σας ενημερώσουμε πως πήρε ακόμη ένα βραβείο. Σε εκείνη τη λίστα με τα βραβεία Mad που έχει πάρει, προστέθηκε ένα ακόμη. Πόσα να είναι άραγε; Όσα κι αν είναι, προσθέστε ακόμη ένα!

Είναι αυτό που πήρε το βράδυ της Τετάρτης στα «Mad Video Music Awards 2022» που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Μιλάμε για το βραβείο «Έντεχνος/λαϊκός καλλιτέχνης» το οποίο παρέλαβε με την ίδια ζέση και ευγνωμοσύνη που θα το παραλάμβανε και κάποιος που δεν έχει ξαναβραβευθεί ποτέ. Γιατί η Έλενα Παπαρίζου δεν είναι ένας «Έντεχνος/λαϊκός καλλιτέχνης», αλλά σκέτος καλλιτέχνης.

Σαν εκείνους που δεν συνηθίζουν ποτέ, δεν βαριούνται ποτέ και δεν χάνουν τον ενθουσιασμό τους ποτέ. Χαίρονται με τον αυθορμητισμό μικρού παιδιού, δεν το κρύβουν, δεν είναι σοβαροφανείς, δεν «φθείρονται» από την επανάληψη. «Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ», είπε και ξέρουμε πως όντως το εννοούσε, γιατί Έλενα Παπαρίζου και ψέμα δεν τα πήγαν ποτέ καλά μεταξύ τους.