Τότε και τώρα: η pop star Rihanna

Τότε και τώρα: η pop star Rihanna

Η γνωστή pop star μπορεί να είναι μόνο 23, αλλά δεν μπορούμε να μετρήσουμε πόσες φορές έχει αλλάξει την εικόνα της τα χρόνια που πέρασαν.

Το κορίτσι που μας κάνει να κουνάμε οπίσθιο κάθε φορά που τραγουδά «C'mon rude boy». Η τραγουδίστρια που έχει ανεβάσει τα ποσοστά των πωλήσεων των κόκκινων βαφών. Η γυναίκα που έγινε πρότυπο γιατί αντιστάθηκε στην κακοποίηση. Η καλλονή των Barbados που είναι το πιο διάσημο εξαγώγιμο «προϊόν» μετά το εξωτικό τοπίο. Ή απλά η Rihanna.

Μπορεί να είναι μόνο 23 ετών, αλλά από την πρώτη της εμφάνιση το 2005 με το «Music of the sun» η Rihanna κατάφερε να δημιουργήσει το δικό ρεύμα στην pop μουσική και από νεαρά wannabe celebrity να εξελιχθεί σε μία performer πρώτης γραμμής που σπάει τα ρεκόρ Guiness το ένα μετά το άλλο.

Και μπορεί να έχουν περάσει μόνο έξι χρόνια από το ντεμπούτο της στη showbiz, αλλά η Rihanna έχει αλλάξει την εικόνα της ουκ ολίγες φορές. Από sleek καστανή με sexy φορέματα, τόλμησε να βάλει εκκεντρικούς σχεδιαστές, να υιοθετήσει το ανδρόγυνο, να κόψει και να ξανθύνει το μαλλί, να δοκιμάσει έντονο κόκκινο σε όλα τα μήκη, να το ξαναφέρει στη μόδα και τελικά να γυρίσει φυσικό, μπουκλέ καστανό που την προίκισε η φύση.

Και επειδή τα έχει κάνει όλα πετυχημένα το μόνο που περιμένουμε από τη Rihanna είναι την επόμενη μεταμόρφωση.