Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Ένας από τους πιο καυτούς ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Ο Ryan Reynolds γεννήθηκε στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. Αυτή τη στιγμή θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους και σέξι άνδρες στον πλανήτη Χόλιγουντ.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 1990 όταν πρωταγωνίστησε στην καναδική εφηβική σαπουνόπερα "Hillside". Στη συνέχεια ήρθε η ταινία "Van Wilder" και η αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Two Guys and a Girl". Το 2005 έπαιξε στο "Waiting..." και στο "Just Friends", ενώ σειρά είχε η ταινία "Definitely, Maybe" και η σειρά "Scrubs". Το 2009 ήταν η χρονιά του μιας και τότε έπαιξε μαζί με την Sandra Bullock στη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία "The Proposal". Τον Iούνιο του 2011 κυκλοφόρησε το "Green Lantern", βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ της DC, που γνώρισε την αναμενόμενη επιτυχία και τον τοποθέτησε στο πάνθεον με τα πιο hot νέα πρόσωπα της μεγάλης οθόνης.

Πέραν της καριέρας του, η ερωτική του ζωή δεν έχει όρια. Μετά τη ληξη του αρραβώνα με την Alanis Morissette, παντρεύτηκε την Scarlett Johanssoon. Χώρισε και μαζί της ενώ έκτοτε του έχουν καταλογίσει δεκάδες ερωτικούς συντρόφους. Τελευταία ακούγεται πως ετοιμάζεται να παντρευτεί την Sandra Bullock!