Ο Αποστόλης Τότσικας μιλά στο Queen.gr για την απιστία, τα χρήματα και την εξωτερική του εμφάνιση

Ο Αποστόλης Τότσικας μιλά στο Queen.gr για την απιστία, τα χρήματα και την εξωτερική του εμφάνιση

Είναι από τους ελάχιστους, αν όχι ο μοναδικός σέξι ηθοποιός στην μετά-Γεωργούλη εποχή. Ο Αποστόλης Τότσικας έγινε το it boy των media και αντί να εξαργυρώσει την φήμη του σε άτσαλες δουλειές με εύκολα και πολλά cash ή μπροστά από τα flash προτίμησε να περιμένει την "καλύτερη" επαγγελματική πρόταση που πάντα έρχεται σε όσους δεν καίγονται σε απειροελάχιστο χρόνο. Στη προσωπική του ζωή εδώ και χρόνια συζεί με τη γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη. Ο Αποστόλης μοιάζει να έχει βάλει τη ζωή του σε τάξη πριν ακόμη κλείσει τα 30.

Αισθάνεσαι τυχερός που έχεις δουλειά αυτή τη σεζόν;
Αισθάνομαι πολύ καλά που θα είμαι σε μια πολύ ωραία δουλειά και ασφαλής για το κανάλι που συνεργάζομαι. Είναι στις μέρες μας και τα δύο σημαντικά.

Σε φοβίζει ή όχι ένας κωμικός ρόλος;
Παίζω σε μια κωμωδία με πάρα πολύ καλούς κωμικούς που το έχουν ξανακάνει και όσο αναφορά έμενα απολαμβάνω να μαθαίνω μαζί τους καινούρια πράγματα χωρίς να θέλω να γίνω αστείος με το ζόρι. Δεν σε παίρνει κανείς σε ένα ρόλο για να κάνεις τον καραγκιόζη, αλλά γιατί θεωρεί ότι μπορείς να κτίσεις έναν χαρακτήρα. Ωστόσο έχω ξαναπεί ότι δεν φοβάμαι εύκολα....

Αν σου ζητούσαν να συμμετάσχεις σε μια από τις ελληνικές καθημερινές σαπουνόπερες, θα το δεχόσουν, θα το διαπραγματευόσουν ή θα έλεγες όχι;
Μου έχει γίνει πρόταση κάποια στιγμή που δεν είχα χρόνο και πάντα διαπραγματεύομαι όλες μου τις προτάσεις. Δεν σνομπάρω ποτέ καταστάσεις που θα με πάνε μπροστά ούτε θεωρώ ότι τα καθημερινά σήριαλ είναι όπως κάποτε. Γίνεται πολύ καλύτερη δουλειά και αυτό φαίνεται, οπότε ποτέ δεν ξέρεις...

Οικονομικά έχεις τη δυνατότητα να μείνεις χωρίς δουλειά για μια σεζόν;
Πρόλαβα να την έχω τη δυνατότητα για πολύ λίγο δυστυχώς ή ευτυχώς. Δεν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός για να αράξω από τα 28 μου ούτε για να γίνω πλούσιος. Απλά το επάγγελμα αυτό στην Ελλάδα σου έφερνε χρήματα μόνο από την τηλεόραση. Δεν θα τα ξαναδούμε ποτέ να επιστρέφουν, οπότε ας ξεκολλήσουμε απ' αυτό. Υπάρχει κόσμος με πρόβλημα σοβαρό... δικός μας κόσμος.

Αν ήσουν σήμερα 18 τι θα έκανες; Θα ξαναγινόσουν ηθοποιός θα άλλαζες επάγγελμα, θα έφευγες εξωτερικό ή κάτι άλλο;
Θα ήμουν ηθοποιός όπου και αν ήμουν.!

Τον τελευταίο χρόνο πόσες φορές έχει τύχει να ζητήσεις δανεικά από φίλους ή την οικογένεια σου;
Μέχρι τώρα δεν έχω δανειστεί λεφτά, Αν το κάνω λέω να ζητήσω πολλά...

Τι δεν σου αρέσει πάνω σου και τι άλλαζες αν είχες τη δυνατότητα;
Θα ήθελα να κάνω πολλά τατουάζ, αλλά δεν γίνεται και επίσης καλό θα μου έκανε να μην είμαι τόσο βιαστικός όσο είμαι...

Η σύντροφός σου, η Ρούλα, τι πιστεύεις θα άλλαζε σε σένα αν μπορούσε;
Θα πω για πρώτη φορά ένα σοβαρό πρόβλημα που έχω με τη Ρούλα. Οι απόψεις μας περί οδήγησης διίστανται....

Έχεις υπάρξει άπιστος σε σχέση σου στο παρελθόν;
Ακόμα και αν έχει συμβεί, δεν νομίζω να το συζητούσα σε μια συνέντευξη. Είναι περίπλοκα πράγματα αυτά και αφορούν πάντα τους εμπλεκομένους.

Ποια είναι η τελευταία φορά που θυμάσαι τον εαυτό σου ευτυχισμένο;
Σήμερα, ήμουν πολύ χαρούμενος στη δουλειά μου. Η ευτυχία είναι οι στιγμές.

Ποια είναι η συνεισφορά σου στο σπίτι. Μαγειρεύεις, καθαρίζεις; Κάτι άλλο ή τίποτε απ όλα αυτά;
Όταν δεν δουλεύω κάνω ότι μπορώ και όταν δουλεύω κάνω μόνο τα απαραίτητα. Δεν μαγειρεύω τίποτα απολύτως... αλλά μου μαγειρεύουν πολύ καλά.

Τι είναι αυτό που αγαπάς να κάνεις μόνος σου ή με τους κολλητούς σου;
Δεν μου αρέσει και πολύ να μένω μονός μου, αλλά με τους κολλητούς μου κάνουμε ότι μας κατέβει...

Πότε είπες "αυτό είναι πολύ ακριβό για να το αγοράσω τελικά";
Πάντα το λέω αυτό, όταν δεν πρόκειται για ντραμς κιθάρες κλπ.....(γέλια). Δεν αγοράζω ποτέ τίποτα για έμενα. Δεν με ενδιαφέρει, βαριέμαι . Προτιμώ να πάω ένα ωραίο ταξίδι...

Ο Αποστόλης Τότσικας θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του Mega «Πίσω στο Σπίτι» μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Μαρία Καβογιάννη.