Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

Νέος, ωραίος και πρόσφατα μπλεγμένος σε σκάνδαλο της ερωτικής του ζωής.

Ο Ashton Kutcher γεννήθηκε στην Ιowa το 1978. Καλός μαθητής, ήταν πολύ δημοφιλής με διάφορες παράλληλες εξωσχολικές δραστηριότητες. Όταν χώρισαν οι γονείς του ωστόσο, άρχισε να παρεκκλίνει με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για διάρρηξη σπιτιού, να καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών χρόνων με αναστολή και να αποβληθεί από το σχολείο.

Τελικά φοίτησε στο University of Iowa για να σπουδάσει Βιοχημικός Μηχανικός, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια υποκριτικής. Κάποια στιγμή πήρε μέρος σε ένα διαγωνισμό modeling και κέρδισε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα του μοντέλου και μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπυ του άνοιξαν οι δρόμοι και προς τη βιομηχανία του θεάματος.

Πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως οι "Dude, Where's My Car?", "Just Married", "Cheaper By The Dozen", "The Butterfly Effect". Παράλληλα ήταν παραγωγός και πρωταγωνιστής της δικής του σειράς στο MTV με τίτλο "Punk' d", καθώς επίσης και του reality show '"Beauty and the Geek". Πρόσφατες ταινίες του είναι το "Killers" και το "No Strigs Attached".

Ο γάμος του (ή μάλλον το διαζύγιο) με την κατά δεκαέξι χρόνια μεγαλύτερή του Demi Moore είναι πλέον το καυτό θέμα στο Χόλιγουντ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2005 ενώ πρόσφατα βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με άτακτα στιγμιότυπα του Kucther μαζί με ξανθιές νεαρές συντροφιές. Οι φήμες λένε πως ο Ashton και η Demi δε θα αποφύγουν το διαζύγιο κι εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις.