Kellan Lutz

Kellan Lutz

Το πιο φρέσκο hot όνομα αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ.

Ο Kellan Lutz γεννήθηκε στην Νorth Dakota και μεγάλωσε στην Arizona. Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο μετακόμισε στην California για να σπουδάσει Xημική Mηχανική στο Chapman University αλλά γρήγορα, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, τον κέρδισε η βιομηχανία του θεάματος.

Ο Lutz έχει πάρει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Είχε ρόλους στις σειρές "The Bold and the Beautiful", "CSI:NY", "Six Feet Under", "Summerland", "The Comeback", "Ghosts of Goldfield" και "Heroes". Στη σφαίρα του κινηματογράφου, έχει παίξει στις ταινίες "Prom Night", "Deel Winter" και "New Moon" μεταξύ άλλων. Σταθμός στην καριέρα του ωστόσο έγινε το "Twillight" όπου έπαιξε τον Emmett Cullen.

Πέραν της μεγάλης οθόνης, ο Lutz συνεχίζει τις δραστηριότητές του. Είναι ένα από τα μοντέλα που συνεργάστηκαν το 2010 για Calvin Klein Χ καμπάνια εσωρούχων. Πρωταγωνίστησε στο video clip της Hilary Duff "With Love". Και συνεχίζει να βλέπει φανατικά ταινίες τρόμου, να επιδίδεται σε extreme sports (skateboarding, snowboard, μηχανές, πολεμικές τέχνες, γρήγορα αυτοκίνητα) και να μάχεται υπέρ των ζώων υποστηρίζοντας σε κάθε ευκαιρία τη διάσημη οργάνωση ΡΕΤΑ.