O υπέροχος Brad Pitt και οι ανατρεπτικές αλλαγές στο στυλ του

O υπέροχος Brad Pitt και οι ανατρεπτικές αλλαγές στο στυλ του

Ο απόλυτος γόης του Χόλιγουντ έχει αλλάξει στυλ ουκ ολίγες φορές.

Δεν υπάρχει άλλος στο Hollywood που να εκπροσωπεί τόσο άψογα την εικόνα του τέλειου αρσενικού. O Brad Pitt είναι το όνειρο κάθε ιδρωμένης νοικοκυράς, η φαντασίωση κάθε αναψοκοκκινισμένης υπαλλήλου που σερβίρει macdonalds, το φετίχ κάθε ευκατάστατης businesswoman. Η παρουσία του δίπλα στην αψεγάδιαστη Angelina Jolie τον κάνει, κατά έναν περίεργο τρόπο, ακόμα πιο ποθητό. Και εκείνος όμως κάνει τα πάντα για να μην αφήνει τις φανς του παραπονεμένες. Δεν επαναπαύεται ποτέ στην κλασική γοητεία του, δεν αδρανοποιείται στις δάφνες του αμερικάνικου αρσενικού προτύπου με τα γαλάζια μάτια, τα ξανθά μαλλιά, το λαμπερό χαμόγελο και τους killer κοιλιακούς. Ο Brad ξέρει να παίζει με την εικόνα του, να αλλοιώνει την ομορφιά του, να τονίζει την αρρενωπότητά του αλλά πάντα να καταφέρνει να γίνεται ερωτεύσιμος.

Από την πρώτη του εμφάνιση με το άγουρο, σχεδόν κοριτσίστικο look έχει αλλάξει άπειρες φορές. Καταρχήν συνηθίζει να βάφει το μαλλί του με την ίδια συχνότητα που αλλάζει Tom Ford κοστούμια. Τον έχουμε δει σε όλες τις αποχρώσεις του ξανθού, σε καστανό, σε σκούρο καστανό, ακόμα και σε μαύρο (το οποίο ήταν και η χειρότερή του επιλογή). Τελευταία μάλιστα τον είδαμε να λανσάρει το στυλ του γκριζομάλλη, αντιγράφοντας τον καλό του φίλο George Clooney. Όσον αφορά τώρα στα χτενίσματα, ο Brad έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Με κλασική κοντοκουρεμένη κουπ, με ξυρισμένο κεφάλι, με καρέ ατημέλητο, με καρέ επιτηδευμένο στυλάτο, με αφέλειες στην φράντζα, με πιασμένο όλο το μαλλί προς τα πίσω... ο γόης της μεγάλης οθόνης κάνει πάντα την έκπληξη. Όπως επίσης και με το μούσι/μουστάκι του, που τα τελευταία χρόνια είτε αφήνει να φαίνονται διακριτικά ή τα τονίζει σε μια πιο macho πινελιά.

Το στυλ του Brad Pitt, που συνοδεύεται πάντα από πανάκριβα κοστούμια και εκκεντρικά γυαλιά, δείχνει αν μη τι άλλο μια ανήσυχη προσωπικότητα. Εμείς πάντως τον ακολουθούμε πιστά σε όλες του τις επιλογές.