Γυναίκες: δεν μπορείς να ζήσεις μαζί τους, δεν αντέχεις χώρια τους!

Γυναίκες: δεν μπορείς να ζήσεις μαζί τους, δεν αντέχεις χώρια τους!

Πέντε διάσημοι Έλληνες εξηγούν το γιατί

Ζητήσαμε από πέντε αγαπημένους μας Έλληνες celebrity να γιορτάσουν μαζί μας την Ημέρα της Γυναίκας. Τους ρωτήσαμε λοιπόν: α) Στην επόμενη ζωή θα επιλέγατε να επιστρέψετε ως γυναίκα; β) Ποιες γυναικείες ιδιότητες θα θέλατε να είχατε; γ) Ποια είναι η γυναίκα της ζωής σας; Και ιδού οι απαντήσεις τους:


Γιώργος Καπουτζίδης

1. Μπορεί και όχι. Νομίζω όχι, γιατί οι γυναίκες χρειάζεται να υπομένουν περίσσια πράγματα και δεν θέλω να ξεβολευτώ. Έχω την αίσθηση ότι σηκώνουν ευθύνες, αντέχουν στον πόνο, υπομένουν διακρίσεις, τέτοια πράγματα. Γι'αυτό και τις εκτιμώ αφάνταστα.
2. Ζηλεύω την καπατσοσύνη τους, το ότι μπορούν να καμουφλάρουν και να κρύψουν τα συναισθήματά τους για να πετύχουν το στόχο τους. Ζηλεύω την διορατικότητά τους και αυτό το φοβερό δέσιμο που μόνο μια μάνα έχει με το παιδί της.
3. Η μητέρα μου που με έχει συντροφεύσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου.


Κώστας Κόκλας

1. Γιατί όχι. Φαντάζομαι ότι θα είναι ένας άλλος κόσμος εντελώς διαφορετικός, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα.
2. Την ικανότητά τους να κάνουν παιδιά, την δύναμη να αντέχουν τον πόνο, τη στωικότητα, την ωριμότητα να σκέφτονται πριν πράξουν γιατί εμείς οι άνδρες λειτουργούμε συχνά εν θερμώ.
3. Η Κατερίνα η γυναίκα μου.


Νάσος Γαλακτερός

1. Ας ξαναγυρίσω εγώ σε επόμενη ζωή και ας είναι ό,τι να ΄ναι.
2. Το μυαλό τους γιατί είναι και πανούργο όσο και δίκαιο.
3. Η μόνη γυναίκα στη ζωή του κάθε άντρα είναι η μητέρα του. Τώρα αν με ρωτάς ερωτικά, η γυναίκα της ζωής μου είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου


Χρήστος Φερεντίνος

1. Γιατί όχι, με την εμπειρία που θα έχω απόκτησει σε αυτή τη ζωή ως άντρας, δεν θα κώλωνα πουθενά. Ο συνδυασμός είναι συνταγή για να περάσεις ωραία.
2. Κοίτα να δεις, τα επίπεδα που λειτουργεί η γυναίκα είναι ανεξερεύνητα. Ο λαβύρινθος σκέψης και το πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα είναι επίσης ανεξερεύνητο φαινόμενο. Ο σύνθετος ψυχισμός και το σκοτεινό μυαλό είναι είδος επιστημονικής ανάλυσης. Δεν είναι βέβαια έτσι όλες οι γυναίκες, αλλά το είδος που μου αρέσει εμένα. Αυτές οι γυναίκες που με γοητεύουν και με συναρπάζουν.
3. Μάνα είναι μόνο μία... Δεν ξέρω με αυτά τα πράγματα, δεν σου λέω τίποτε.


Τρύφωνας Σαμαράς

1. Νομίζω ότι η γυναίκα είναι πολύ σημαντική γιατί μας φέρνει στον κόσμο. Ναι βέβαια θα το έκανα, γιατί είναι κάτι διαφορετικό.
2. Θα ήθελα να είχα την ευελιξία, γιατί ξέρουν να ελίσσονται, την καπατσοσύνη και την πονηριά τους.
3. Η μητέρα μου με διαφορά.