Olly Murs: Ο hipster pop star που κλέβει τις καρδιές των γυναικών

Olly Murs: Ο hipster pop star που κλέβει τις καρδιές των γυναικών

Ποιος δεν αγαπά τον Olly Murs;

Μπορεί στην Ελλάδα οι γυναίκες να ουρλιάζουν «Σααααάκη» σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, αλλά στη Μεγάλη Βρετανία τσιρίζουν «Ollyyyyyyyy» και αγοράζουν και με μανία τα album του δεδομένου ότι ο τελευταίος δίσκος του Olly Murs «In Case You Didn't Know» που κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα από τη Sony Music έχει ήδη γίνει τριπλά πλατινένιος.

Το γλυκό αγόρι με τα ξανθά μαλλιά και τα χαριτωμένα μάγουλα φωτίζει τον κόσμο κάθε Άγγλου και Αγγλίδας με το χαμόγελο του από την 6η σεζόν του βρετανικού X Factor, στην οποία τερμάτισε δεύτερος, αλλά καμία σημασία δεν έχει αυτό γιατί είναι πολύ πιο πετυχημένος από το νικητή της σεζόν εκείνης, Joe McElderry. Από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι ο λαός της Βρετανίας ερωτεύθηκε το χιούμορ του και τη χαρισματικότητα του πάνω στη σκηνή και όλοι είδαν στο πρόσωπό του τον επόμενο μεγάλο pop star της Αγγλίας.

Έτσι, λοιπόν, μόλις βγήκε από το παιχνίδι κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του album που έγινε διπλά πλατινένιο και ένα χρόνο μετά επανήλθε με το «In Case You Didn't Know» που έχει ήδη βγάλει δύο no1 singles και είναι το πιο φρέσκο δείγμα pop μουσικής που έχει βγει από τη Μεγάλη Βρετανία τον τελευταίο καιρό.

O Olly είναι νέος, όμορφος, στυλάτος και δίνει ένα coolness στον όρο του pop star που δεν είναι εύκολο να συναντήσει κανείς στην pop μουσική σκηνή. Εμείς ακούμε τα τραγούδια του στο repeat και αγαπάμε τα πάντα γύρω από τον Olly και αν ακούσετε το δίσκο του σίγουρα θα νιώσετε αντίστοιχα συναισθήματα.

info: Ο δίσκος του Olly Murs «In Case You Didn't Know» κυκλοφορεί από τη Sony Music στα δισκοπωλεία.