Η Bάνα πολιτεύεται!

Η Bάνα πολιτεύεται!

Εδώ και καιρό ψιλογνώριζα πως η Βανα σχεδίαζε να πολιτευτεί. Ήμουν σχεδόν σίγουρη πως η «πόρτα» προς τη Βουλή θα ήταν το ΛΑΟΣ. Τη Βάνα τη συμπαθώ πάρα πολύ και δεν είναι εκείνη το θέμα του talk of the town αλλά η αφορμή.

Καταρχήν να σας θυμήσω πως τα σελέμπριτις εισέβαλαν στη βουλή ανέκαθεν όταν είχαν φτάσει σε ένα επαγγελματικό «τέλμα» -και στο Πρωινό Αντέννα αποκάλεσα τη βουλή «Σκουπιδοντενεκέ της Σόουμπιζ». Κατά δεύτερον, το μπάχαλο που επικρατεί στα ψηφοδέλτιά τους με τους ήδη βουλευτές και βουλευτίνες. Δε θα σχολιάσω όλους αυτούς τους used και γλειώδεις ανθρώπους που έδωσαν νόημα στη ζωή τους με το να είναι κάποιοι εκεί μέσα -ούτε αυτούς που τους ψηφίζουν.

Και να βάλω ένα φρένο σε όσους προλάβουν και αρχίσουν το «κράξιμο» στη Βάνα για τον βίο της... Αχ και να ήξεραν τον βίο άλλων κυριών εκεί μέσα καλά καλυμμένο, κομπολόι απο θαμμένα μυστικά και παρέα τους ο wannabe βανισμός τους -γιατί Βάνες δεν κατάφεραν να γίνουν ποτέ.

Ιδιαίτερη αηδία μου προκαλεί και ο τρόπος που χοροπηδάνε από το ένα κόμμα στο άλλο. Διαχρονική πλέον αηδία η όλη αισθητική τους... Από τους χοντρούς, στις κυράτσες με τις περλίτσες και από τα κομμωτήρια 80s στις ταγάρες τις καταθλιπτικές. Και μην αψηφούμε το στάιλινγκ γιατί το πως «κουβαλάει» ένας άνθρωπος τον εαυτό του λέει πολλά για το ποιός είναι. Άσε που δεν μπορουν να αρθρώσουν λέξη αν δε διαβάζουν σα βλαμμένα εκτός της Λιάνας που δε βάζει γλώσσα μέσα αλλά στην ουσία δεν έχει και να προτείνει τίποτα.

Μία άλλη παρένθεση. Άκουσα πως τώρα πριν τις εκλογές αποφάσισαν να συλλάβουν τον Άκη. Τόσα χρόνια με το σηκωμένο φρύδι, ως λατίνος εραστής από τα αλώνια στα σαλόνια δεν αναρωτήθηκε κανείς που βρέθηκαν τόσα πλούτη; Μόνο εμείς οι άσχετοι και κάτι Φιλιππινέζες που έβλεπαν πάκους τα χρήματα να πηγαινοέρχονται στις ερωμένες ψιλιαζόμασταν τις δουλειές... Πολλές ερωμένες και υψηλή η λίμπιντο στη βουλή. Αυτά είδαν και οι άμοιροι της σόουμπιζ που παραπέει και είπαν να μπουκάρουν από αριστερά και από δεξιά. Όσοι κοροϊδεύουμε τον Άδωνη δείτε πως θα τον ξεκοροϊδεύουμε όταν πάρει υπουργείο. Όσοι επικεντρωνόμαστε στο να μισούμε και να βρίζουμε λάθος άτομα και να γκρινιάζουμε για τα ευρώ μάλλον δεν βλέπουμε τι γίνεται πίσω από την πλάτη μας. Στήνεται φτηνιάρικο τσίρκο με πολύ λάθος κάστινγκ...

Και μία τελευταία απορία. Ως Αθηναία, μπουχτισμένη από το κομπολόι των βλαχοδημάρχων της πόλης μας αναρωτιέμαι, ένας άνθρωπος δεν αξιώθηκε να κατεβάσει τη Φωτεινή Πιπιλή για δημαρχίνα,που τη γνωρίζει και την αγαπάει την πόλη μπας και κάνει κάτι; Και λέω μπας γιατί δεκάδες ήταν οι απογοητευμένοι που προσπάθησαν να κάνουν κάτι σε αυτό το κολλημένο, απαρχαιομένο και βουλωμένο από συνδικαλιστές και μόνιμους σύστημα αλλά δεν κατάφεραν τίποτα...