Bee Gees: Τα αγόρια της disco που πάντα θα κατοικούν στις γυναικείες καρδιές

Bee Gees: Τα αγόρια της disco που πάντα θα κατοικούν στις γυναικείες καρδιές

Με αφορμή την απώλεια του Robin Gibb θυμόμαστε τους pop stars των 70s που έκαναν μόδα το disco fever.

Μπορεί όλοι να θυμάστε τις χορευτικές του John Travolta από τον «Πυρετό στο Σαββατόβραδο», αλλά χωρίς τη μουσική των Bee Gees, η ταινία αυτή θα είχε χαθεί στα Τάρταρα της λησμονιάς.

Τα αδέρφια Barry, Robin και Maurice Gibb ξεκίνησαν στη βιομηχανία του τραγουδιού ως μία pop μπάντα στα 60s, αλλά η disco μουσικές τους ήταν αυτές που τους έκαναν θρύλους της showbiz. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια και το στυλ τους να έχει χαρακτηρίσει τις ανδρικές ενδυματολογικές επιλογές στα late 70s και τα early 80s, η μπάντα από το Manchester με τα επικά «φαλτσέτο» και τα λαμέ κοστούμια τους, τα ανοιχτά πουκάμισα, τα παντελόνια καμπάνες και τα "μεγάλα" μαλλιά έγινε η ένοχη απόλαυση κάθε γυναίκας της εποχής και το είδωλο του trendy άντρα.

Είμαι σίγουρος ότι τώρα σας πιάνει γέλιο και μόνο που κοιτάτε τις φωτογραφίες των Bee Gees, αλλά τα αδέρφια Gibb, τα οποία θρήνησαν πριν χρόνια το χαμό του Maurice και προχθές την απώλεια του Robin, έγραψαν τη δική τους σελίδα στην ιστορία της pop culture και αποθεωθήκαν όσοι ελάχιστοι καλλιτέχνες θα καταφέρουν στη ζωή τους. Και ακόμα και αν η disco τους φαίνεται ξεχνάσμενη στο χρονοντούλαπο, η λάμψη της θα είναι πάντα τόσο έντονη όσο τα λαμέ σακάκια τους.

Και να μην ξεχνάτε ποτέ μία από τις πιο σπουδαίες συμβουλές που θα μπορούσε ποτέ ένα τραγούδι να σας δώσει... You should be dancing...