Θέμα χωρίς θέμα aka Τρίχα Τριχιά

Θέμα χωρίς θέμα aka Τρίχα Τριχιά

Έγινε και η Eurovision και έσκισε σε τηλεθέαση. Αναμενόμενο αφού είναι ένα φαντασμαγορικό σόου στο οποίο συμμετέχουμε όλοι και με εμφάνιση της χώρας μας και με την ψήφο μας. Αφού είδαν όλοι τη euphoria της τηλεθέασης αποφάσισαν να το συνεχίσουν κάνοντας την τρίχα τριχιά.

Έγινε υψηλή ανάλυση από τη μακιγέζ της Σουηδέζας μέχρι τις ενστάσεις της Κύπρου και τη σαχλαμαροφιλολογία περί ψηφοφοριών λες και ο κόσμος δεν ψηφίζει τραγούδια αλλά βγάζει κυβερνήσεις. Και η Ντέπη Γκολεμά σταθερά στο παράθυρο να μη χαίρεται με το «πανηγυράκι». Η Ντέπη κάνει καλό στην τηλεθέαση.

Η Eurovision ήταν ένα χαρούμενο touch στις εβδομάδες λίμπο μέχρι τις εκλογές. Όλα αιωρούνται κάπως αμήχανα. Ετσι -εκτός από τα ατελείωτα σενάρια περί επιστροφής της δραχμής- βγαίνουν και τα συνεχόμενα σενάρια για το τι θα γίνει στον Αντ1 το καλοκαίρι και του χρόνου -όταν δεν έχει συζητηθεί τίποτα μα τίποτα. Κανείς δεν έχει δεχτεί πρόταση για πουθενά και εδώ που τα λέμε στο τέλος της χρονιάς το Πρωινό Αντ1-μετά από πραγματικά καλή δουλειά του αρχισυντάκτη Νίκου Τιλκερίδη- έδεσε.

Άλλο θέμα χωρίς θέμα οι ατάκες της Σάσας Σταμάτη στο Πρωινό mou και οι υποτιθέμενες εντάσεις. Και τοπ απ᾽ τα ειδύλλια χωρίς υπόσταση. Τι εννοεί η Νατάσα Θεοδωρίδου με αποφθέγματα στο twitter; Τελικά η Ελεονώρα είναι μόνη; Έχει νέο κορίτσι ο Γρηγόρης; Έλα ντε! Ένα πολύ έγκυρο πουλάκι μου σφύριξε πως η σχέση Γιώργου Νινιού και Ναταλίας Γερμανού είναι φιλική και μόνο. Τσάμπα τα εξώφυλλα και τα υπονοούμενα. Ντόρος να γίνεται και η τρίχα τριχιά... Άλλο;