Τελικά είναι ο Daniel Craig ο καλύτερος James Bond στο μυαλό κάθε γυναίκας;

Τελικά είναι ο Daniel Craig ο καλύτερος James Bond στο μυαλό κάθε γυναίκας;

Ο άντρας που έπεισε τις γυναίκες πως ο Sean Connery έχει βρει τον άξιο αντικαταστάτη του στο ρόλο του 007.

Δεν υπάρχει γενιά, από τους παππούδες μας μέχρι τα παιδιά, που να λένε τη λέξη κατάσκοπος και να μην τους έρχεται στο μυαλό ο James Bond, ή αλλιώς Πράκτορας 007.

Και ναι όσοι είχαν τη χαρά να δουν τις ταινίες του γοητευτικού υπερκατάσκοπου στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Sean Connery έχουν αποτυπώσει το Σκοτσέζο ηθοποιό ως τον ιδανικό άντρα για να ενσαρκώσει τον ήρωα του Ian Fleming. Μετά από πολλά χρόνια και αρκετές αλλαγές τα ηνία του ρόλου ανέλαβε ο Pierce Brosnan, ο οποίος κατάφερε να απειλήσει τη φήμη του Sean ως ο απόλυτος James Bond, αλλά δεν ήταν αυτός που ξεπέρασε τον ιστορικό προκάτοχό του. Ποιος τελικά το έκανε;

Φυσικά ο Daniel Craig. Η πλέον απρόσμενη επιλογή για το ρόλο του James Bond έμελε να ήταν και η πλέον πετυχημένη, αφού η μπρουταλιτέ του Άγγλου και η ωμή σεξουαλική ενέργεια έχει καταφέρει να μαζέψει τις γυναίκες μαζικά στις αίθουσες. Με αφορμή το τρέιλερ της τελευταίας συνέχειας της σειράς, Skyfall φτιάξαμε ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα για εσάς που θέλετε να παίρνετε μία δόση Daniel Craig σχεδόν καθημερινά. Αυτός ο gentleman με την γκροτέσκα ομορφιά δεν είναι ο τυπικός καλλονός, αλλά είναι σίγουρα ο πρωταγωνιστής σε πολλές γυναικείες φαντασιώσεις.