Keith Richards: Ο θρύλος του rock & roll έγραψε τη δική του ιστορία

Keith Richards: Ο θρύλος του rock & roll έγραψε τη δική του ιστορία

Και μπορείτε να τη διαβάσετε πλέον και στα ελληνικά.

Το «Life» του Keith Richards είναι η βραβευμένη, best seller αυτοβιογραφία του σπουδαίου άντρα του rock & roll, ο οποίος υπήρξε γυναικοκατακτητής από τα 60s μέχρι σήμερα (μη μετράτε χρόνια, έχουν περάσει αρκετά), και σίγουρα μία από τις ενδιαφέρουσες ιστορίες ζωής που έχουν ειπωθεί ποτέ από celebrity. Οι γυναίκες της ζωής του από την Anita Pallenberg και την Marianne Faithfull μέχρι την Patti Hansen, η μπάντα που τον έκανε rock star και λατρεύθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους, οι Rolling Stones, οι καταχρήσεις του και όλες οι κρυφές ιστορίες της ζωής του όπως τις θυμάται, γίνονται αντικείμενο αφήγησης από τον ίδιο με τον πλέον γλαφυρό τρόπο σε μία από τις σημαντικότερες και πιο καθηλωτικές αυτοβιογραφίες που γράφτηκαν ποτέ. Και επειδή μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε όλοι τη δυνατότητα να διαβάσουμε τη βιογραφία αυτή, το διάσημο δίδυμο των FΜ, οι Λατέρνατιβ του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να εκδώσουν μέσα από τον ιστορικό, εκδοτικό οίκο το Ροδακιό, την αυτοβιογραφία του Keith Richards σε μετάφραση του σπουδαίου μουσικοκριτικού, Γιάννη Νένε.

Ο Keith είναι ειλικρινής, άμεσος και η πραγματική ψυχή των Rolling Stones των οποίων η μουσική έχει επενδύσει κάθε εφηβική επανάσταση από τις λαϊκές γειτονιές του Λονδίνου στη σκηνή των mods μέχρι σήμερα. Δείτε φωτογραφίες του θέου του rock από την πολυτάραχη ζωή του και πάρτε το βιβλίο που κυκλοφορεί το Σάββατο για να μάθετε τα πάντα για τον αγαπημένο σας μουσικό.

Info: Η ομάδα της ελληνικής έκδοσης του LIFE για να γιορτάσει την κυκλοφορία του βιβλίου κάνει ένα μεγάλο party με πολλά συγκροτήματα που θα κάνουν διασκευές σε τραγούδια των Rolling Stones και μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Keith Richards στο Facebook και στο Twitter.