Νατάσα Καλογρίδη: «Ο γάμος δεν σημαίνει φυλακή για μένα»

Νατάσα Καλογρίδη: «Ο γάμος δεν σημαίνει φυλακή για μένα»

Absolutely fabulous

Είναι ένα συναρπαστικό χαρμάνι από αυθάδεια, αθωότητα, θηλυκότητα και brutalité. Γελάει συχνά, κάνει αστεία, αυτοσαρκάζεται και δεν θα σε απογοητεύσει σαν ψυχή της παρέας. Πίσω όμως από την ροκ και άνετη συμπεριφορά, κρύβεται μια άψογη επαγγελματίας. Δεν ξεχνάει να επιστρέψει τα τηλεφωνήματα, δεν καθυστερεί δευτερόλεπτο στα γυρίσματα, ενδιαφέρεται για τις φωτογραφίες. Η Νατάσα Καλογρίδη είναι ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου, που αξίζει κανείς να γνωρίσει καλύτερα.

Φέτος είδα πολλές sexy φωτογραφίες σου, που ανέβασες στο twitter.
Δεν ήταν στημένο πίστεψέ με (γέλια)

Αυτές οι σέξι φωτογραφίες, είναι για να συντηρείται η εικόνα της σέξι και μοιραίας γυναίκας ή όχι;
Μα είναι δυνατόν αγάπη μου. Η συντήρηση και η κατάψυξη, είναι για αλλού, όχι για την πραγματική ζωή

Σου αρέσει να σε λένε sexy;
Είναι ωραίο, ανάλογα με το πώς το προβάλλει κάποιος, αλλά υπάρχει ωραιότερο πράγμα, από το να ακούς ωραία λόγια.

Συνήθως οι ωραίες γυναίκες δεν θέλουν, κάποιος να τις βλέπει μόνο εξωτερικά.
Το θεωρώ λίγο παγίδα, γιατί μπαίνεις σε λάθος διαδικασία σκέψης και οι σκέψεις αυτές σε πάνε πίσω. Η εικόνα είναι εικόνα, όσο και αν προσπαθήσεις για το αντίθετο. Ποιος ο λόγος να το αποποιηθείς και να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από την ομορφιά. Αν όντως υπάρχει, θα φανεί.

Πόσες ώρες γυμναστικής χρειάζονται για να συντηρηθεί τέτοιο σώμα;
Πάλι ακούω συντήρηση (γέλια). Ανάλογα με τη δουλειά μου. Όταν ήμουν στο Dancing έκανα μόνο χορό, αν έχω γύρισμα παραδείγματος χάρη, δεν πάω στο γυμναστήριο πολύ συχνά. Δεν είμαι μανιακή, ούτε έχω καμιά λύσσα και τρέλα με τη διατροφή.

Πότε ξεκίνησες τα γυρίσματα για τη σειρά "Το αμάρτημα της μητρός μου";
Ξεκινήσαμε πριν 10 μέρες και εγώ πριν μια εβδομάδα.

Σας είπαν για πόσο καιρό θα συνεχιστεί η σειρά;
Είμαι αισιόδοξη, απ ότι έχω ακούσει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο.

Τελικά έχεις σχέση με τον συμπρωταγωνιστή σου, Νίκο Πολυδερόπουλο;
Καλέ τελικά, όχι. Μου είναι πολύ συμπαθής, είναι καλό παιδί, αλλά καμία σχέση... με σχέση.

Είναι αλήθεια ότι μπήκαν ληστές σπίτι σου; Εσύ που ήσουν;
Λοιπόν άκου, γιατί είναι απίστευτο. Αυτός έμπαινε 3 μέρες στη σειρά. Το ξέρω ότι σου ακούγεται αστείο, αλλά είναι αλήθεια. Την πρώτη μέρα που μπήκε, το σπίτι δεν ήταν καθόλου αναστατωμένο, απλά κάποια στιγμή λέω, πού είναι το laptop; Αυτός έπαιρνε πράγματα που δεν τα βλέπαμε και δεν τα καταλαβαίναμε αμέσως. Για να μην στα πολυλογώ, την τρίτη μέρα που μπήκε, εγώ ήμουν στον πάνω όροφο και κάτω ήταν ένας φίλος που τον είδε μέσα στο σπίτι να ανεβαίνει τις σκάλες. Αρχίζει ένα κυνηγητό, που κατέληξε στην Ακαδημίας. Τελικά τον τσάκωσε, τον πήγε στην Αστυνομία, όπου εκεί ήταν πολύ γνώριμος.

Ξέρω ότι μένεις στο κέντρο της Αθήνας, αλλά στο Κολωνάκι, οπότε λογικά δεν πρέπει να φοβάσαι να κυκλοφορείς μόνη σου;
Σε πληροφορώ ότι κατεβαίνω από το σπίτι και κάθε μέρα βλέπω τζάμια αυτοκινήτων που τα έχουν σπάσει για να τα κλέψουν. Έχουν γίνει λίγο άγρια τα πράγματα, υπάρχει ένα χάος.

Όταν ακούς ότι μια γυναικά είναι μαγκάκι; Πώς το ερμηνεύεις;
Δεν ξέρω, αν εννοείς εμένα, δεν μπορώ να ερμηνεύσω τον εαυτό μου, αλλά αν αφορά κάποια άλλη, θα έλεγα ότι δεν μασάει τα λόγια της, δεν είναι ύπουλη και πλάγια και έχει μια ντόμπρα συμπεριφορά.

Άκουσα ότι δίνεις σε φίλους σου καλές συμβουλές; Είναι αλήθεια;
Σε όλους όμως.

Έχεις κάποια ειδικότητα ή καλύπτεις όλους τους τομείς.
Όλους του τομείς (γέλια). Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι ακούω πολύ και ό,τι και να μου πεις, θα μείνει μεταξύ μας. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και επίσης δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω. Είμαι καλός παρατηρητής, θα κατανοήσω το πρόβλημα του άλλου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πω τι να κάνει ή πώς να το κάνει.

Εσύ ποιον συμβουλεύεσαι στα συναισθηματικά σου;
Κανέναν. Καταρχάς είμαι άνθρωπος που πράττω αυθόρμητα και έχω εμπιστοσύνη στη διαίσθησή μου. Δεν έχω λόγο να ρωτήσω τους φίλους μου για συμβουλές. Μιλάω μαζί τους, αλλά πράττω μόνη μου, συνειδητά.

Θα χώρισες ποτέ με μήνυμα στο κινητό;
Αγάπη μου, στη ζωή τα πάντα μπορούν να συμβούν, οπότε δεν μπορώ να σου πω ούτε ναι, ούτε όχι. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου συμβεί.

Το ξέρεις ότι όλοι λένε για τη σέξι και βραχνή φωνή σου.
Είναι σέξι;

Δεν το ξέρεις;
Θα σου φανεί ανόητο, αλλά όταν σε αφορά κάτι, όταν είσαι μέσα, δεν έχεις συναίσθηση της πραγματικότητας. Μου τα λένε οι φίλοι και όσοι είναι έξω, αλλά εγώ ή ίδια δεν μπορώ να με κρίνω.

Έχεις κερατώσει ποτέ σε σχέση;
Όχι δεν έτυχε;

Δεν έτυχε ή είναι στάση ζωής;
Έτσι μου έχει βγει. Δεν επιβάλλω στον εαυτό μου, ότι επειδή έχω σχέση πρέπει να είμαι και πιστή, αλλά δεν μου βγαίνει να πράξω αντίθετα.

Το τελευταίο που περιμένε κανείς από σένα, είναι να παντρευτείς.
Γιατί στο μυαλό όλων έχει περάσει ότι ο γάμος είναι φυλακή. Εγώ έκανα κάτι που το γούσταρα πολύ, όπως ό,τι κάνω στη ζωή μου, αλλιώς δεν έχει νόημα. Ο γάμος δεν σημαίνει φυλακή για μένα, δεν είναι ο κόσμος, που παύεις να είσαι ανεξάρτητος.

Σ΄ αρέσει που είσαι gay icon;
Μακάρι να είμαι. Τους αγαπώ τους gay πολύ. Είναι έξυπνα μυαλά, φεύγουν απ' την πεπατημένη. Το μυαλό τους στροφάρει διαφορετικά, όχι όλοι, γιατί δεν μου αρέσει να γενικεύω. Πάντως οι περισσότεροι φίλοι μου είναι gay, τους γουστάρω πολύ.

Βλέπω σε λίγο καιρό να γίνεσαι "show" στα gay bar.
Λες. Μακάρι, να με καλέσουν όμως.