Πάλι με συμπρωταγωνίστρια του τα έχει ο Παπακαλιάτης;

Πάλι με συμπρωταγωνίστρια του τα έχει ο Παπακαλιάτης;

Γιατί πάντα τις ερωτεύεται όλες;

Να συμφωνήσουμε σε πέντε πράγματα από την αρχή. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι όμορφος άντρας (1). Κάνει πολύ ωραία νεανικά σήριαλ και είναι κρίμα που αυτή τη στιγμή δεν είναι στην τηλεόραση με κάτι καινούργιο (2). Διαλέγει πολύ ωραία τραγούδια για τα σάουντρακ των σειρών του (3). Κάνει πολύ πετυχημένα κάστινγκ και βρίσκει πάντα σωστά αγόρια και κορίτσια για να παίζουν στις σειρές τους δημιουργώντας ουσιαστικά τη νέα γενιά ηθοποιών(4). Είναι ο μόνος που από teen idol επί εποχής 10 μικρών Μήτσων κατάφερε να μεγαλώσει και να ωριμάσει καλλιτεχνικά με μεγάλη επιτυχία (5). Ωραία... Τώρα που συμφωνήσαμε σ αυτά τα πέντε πράγματα, να συμφωνήσουμε και σ άλλα δύο.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει τους καλύτερους ρόλους για τον εαυτό του (1) και θέλει να πιστεύουμε ότι σε κάθε καινούργια του δουλειά ερωτεύεται την συμπρωταγωνίστρια του (2). Ετσι μετά την Βίκυ Παπαδοπούλου, την Δανάη Σκιάδη και την Ιωάννα Παπά (ολες πρωταγωνίστριες των σήριαλ του με τις οποίες είχαν κυκλοφορήσει φήμες και φωτογραφίες για τον έρωτα τους) σήμερα κυκλοφορούν στον τύπο τρυφερές φωτογραφίες του με την πρωταγωνίστρια της πρώτης του ταινίας Μαρίνα Καλογήρου.

Δεν θα μπορούσε ο Χριστόφορος να τα έχει με την Μαρίνα Καλογήρου; Βεβαια θα μπορούσε. Νέοι άνθρωποι είναι, ωραίοι και ελεύθεροι και είναι πολύ συνηθισμένο στο σινεμά να τα φτιάχνουν οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους.
Απλά στην περίπτωση του Χριστόφορου είναι αυτή η σχεδόν εμμονική του επιμονή να ερωτεύεται τις συμπρωταγωνίστριες του και μόνο αυτές λες και ζει μόνο όταν έχει γυρίσματα που όσο να ναι σε βάζει σε σκέψεις. Η αλήθεια είναι ότι ο Χριστόφορος δεν έχει μιλήσει ποτέ για κανέναν απ αυτούς τους δεσμούς ούτε έχει κάνει δηλώσεις ούτε έχει επιβεβαιώσει τις φήμες. Τις αφήνει όμως να κυκλοφορούν όπως και τις αφήνει να αυτοτροφοδοτούνται με κάτι φωτογραφίες σαν κι αυτές που κάνουν σήμερα τον γύρο των περιοδικών και του διαδικτύου. Αν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρίνα Καλογήρου είναι πραγματικά μαζί, έχουν τις ευχές μας: Να είναι ευτυχισμένοι και να ζήσουν για πάντα ερωτευμένοι.

Το κοινό όμως έχει αλλάξει και όπως είναι φυσικό και οι κανόνες του μάρκετινγκ. Αν η ταινία ΑΝ του Παπακαλιάτη είναι καλή θα σκίσει. Αν δεν είναι, δεν τη σώζει κανένας έρωτας των πρωταγωνιστών και παιδί να κάνουν. Δεν βλέπαμε το Κλείσε τα Μάτια γιατί πιστέψαμε ότι ο Χριστόφορος είναι ζευγάρι στην ζωή με την Ιωάννα Παπά και δεν θα δούμε το ΑΝ γιατί πιστεύουμε ότι ο Χριστόφορος είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Καλογήρου η Κρίστεν Στιούαρτ.