Εδώ καράβια χάνονται και της Πέγκυς Ζήνα αρμενίζει…

Εδώ καράβια χάνονται και της Πέγκυς Ζήνα αρμενίζει…

Από πότε λέμε το πολυτελές σκάφος "καραβάκι;

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Ότι η Πέγκυ Ζήνα κατάλαβε ότι την κατηγορούν ότι διάγει πολυτελή βίο και νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί; Ή ότι αποκαλεί το σκάφος της που χιλιάδες άνθρωποι ονειρεύονται και δεν θα αποκτήσουν ποτέ σ αυτή τη ζωή «το καραβάκι μου»; Νομίζω το δεύτερο...

Σε περίπτωση που δεν το πήρε κάπου το μάτι σας η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της Θεσσαλονίκης, νομίζω στα Κακά Κορίτσια ότι εκτός από το «καραβάκι» της δεν ξοδεύει χρήματα και δεν αγοράζει ακριβά πράγματα... Ε και; Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν η Πέγκυ Ζήνα ξοδεύει τα λεφτά της στα ψώνια ή τα φυλάει στην τράπεζα. Αν τα παπούτσια της είναι louboutin και οι τσάντες της Hermes. Τραγουδίστρια είναι, μεγάλα νυχτοκάματα παίρνει, ας φάει τα λεφτά της με όποιον τρόπο θέλει ή ας τα κρατήσει κάτω από το μαξιλάρι της. Δεν έχει καμία υποχρέωση να μας δώσει λογαριασμό. Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τις συνεντεύξεις των διασήμων που νιώθουν την υποχρέωση να μας ενημερώσουν για το ταπεινό lifestyle τους. Ότι είναι κι αυτοί σαν κι εμάς λες και είναι προσόν να χρωστάς στην τράπεζα ή να σου κόβουν το ρεύμα.

Το πρόβλημα είναι ότι η Πέγκυ Ζήνα αποκαλεί το πολυτελές σκάφος της «καραβάκι». Αν θέλει να το αποκαλεί έτσι με τον άντρα της και τους φίλους της δικό της θέμα. Ας το λέει και βαρκούλα και βαρκάκι. Αλλά σε μια συνέντευξη που θα την ακούσουν άνθρωποι το πολυτελές σκάφος δεν το λέμε «καραβάκι». Όπως τη βίλα δεν την λέμε σπιτάκι παρά μόνο στην περίπτωση που έχουμε χάσει το μέτρο και δεν έχουμε ιδέα ποιοι ήμασταν όταν ξεκινούσαμε, ποιοι είμαστε τώρα και κυρίως σε ποια χώρα ζούμε.