Τα λουκουμάκια του Hollywood:Αυτοί είναι οι νέοι άντρες που φαντασιώνονται όλες οι γυναίκες

Τα λουκουμάκια του Hollywood:Αυτοί είναι οι νέοι άντρες που φαντασιώνονται όλες οι γυναίκες

Και οι πέντε είναι υπέροχοι και λαχταριστοί.

Αγναντεύουν τα τριάντα από μακρυά, αλλά οι γυναίκες πίνουν ήδη νερό στο όνομα τους. Cougar και κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά βρίσκουν στο πρόσωπο τους και το σώμα τους ένα κοινό σημείο αναφοράς. Αυτοί είναι οι νέοι καρδιοκατακτητές του Hollywood.

Darren Criss
Ο πρωταγωνιστής της διάσημης σειράς Glee μπορεί να υποδύεται ένα gay αγόρι στην TV, αλλά είναι straight στην πραγματική ζωή, έτσι αν πεταχτείτε μέχρι την California μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας για να βρείτε το κλειδί της καρδιάς του. Συχνάζει σε festival και συναυλίες καθώς πριν την καριέρα του στην υποκριτική είχε δοκιμάσει την τύχη του στο τραγούδι.

Harry Styles
Το ⅕ της μπάντας των One Direction είναι και το πιο γοητευτικό. Ο νεαρός Βρετανός εκτός από τις καρδιές των θαυμαστριών του έχει συνδεθεί ερωτικά με διάσημες παρουσιάστριες της βρεταννικής TV, αλλά και τραγουδίστριες αρκετά μεγαλύτερες του όπως η Natalie Imbruglia. Δεν ξέρουμε αν οι δεκάδες γυναίκες που του έχουν χρεώσει όντως έχουν περάσει από τη ζωή του, αλλά σίγουρα ο Harry είναι το αντικείμενο του πόθου πολλών άλλων διάσημων και μη.

Josh Hutcherson
Μπορεί το Hunger Games να ήταν η ταινία που σύστησε το Josh στις μάζες και τις ορδές των θαυμαστριών, αλλά στον αγώνα για την κατάκτηση των γυναικών δεν χρειάζεται να προσπαθήσει καν για να βγει νικητής. Ξανθό ή μελαχρινό, το αγόρι που αγαπά τα μεγάλα δίκυκλα είναι ο ιδανικός μηχανόβιος για να φύγετε στο ηλιοβασίλεμα Μην αντιστέκεστε.

Nicholas Hoult
Τώρα που το Twilight τελειώνει χρειάζεστε μία νέα ταινία για να βρείτε το toy boy σας και ευτυχώς το Warm Bodies σας δίνει την ευκαιρία αυτή. Πρωταγωνιστή αυτή τη φορά αντί για ένα sexy βρικόλακα θα δούμε ένα καυτό ζόμπι που υποδύεται ο Nicholas Hoult. Η φωτογραφία από την προπέρσινη καμπάνια του Tom Ford αρκεί για να πείσει την κάθε δύσπιστη.

Robert Pattinson
Ο άντρας που δεν χρειάζεται συστάσεις γιατί ξέρετε τα πάντα για αυτόν από τη μέρα που βγήκε το Twilight τρύπωσε στην καρδιά, το μυαλό κάθε θηλυκού στον πλανήτη. Προσωρινά τον χαίρετε αυτή που τον απάτησε μερικούς μήνες πριν και ακούει στο όνομα Kristen Stewart, αλλά μπορείτε να ελπίζετε σε διπλό θαύμα (χωρισμός-κατάκτηση). Ανάψτε καμιά λαμπάδα και ποτέ δεν ξέρετε.

Διαβάστε ακόμα:
Hot pink: Διάσημοι gay άντρες που οι γυναίκες θέλουν να ξελογιάσουν
Κάποιος να μας δαγκώσει: Αυτοί είναι οι πιο sexy λυκάνθρωποι του Hollywood