Πέσανε οι μάσκες: Έτσι είναι οι άντρες της υπερπαραγωγής The Hobbit χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Πέσανε οι μάσκες: Έτσι είναι οι άντρες της υπερπαραγωγής The Hobbit χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Τα εκατομμύρια των θαυμαστών του Lord of The Rings περίμενε χρόνια για την αυτή την τριλογία prequel του Hobbit. Πως είναι όμως πραγματικά οι πρωταγωνιστές της ταινίας χωρίς το make up και τα κοστούμια;

Η τριλογία του "Lord of the rings" είναι ίσως η πιο επική σειρά ταινιών στην ιστορία του κινηματογράφου. Οι τρεις ταινίες συνολικά μάζεψαν τον αστρονομικό αριθμό των 30 βραβείων Όσκαρ ενώ είναι ανάμεσα στις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών. Και επειδή το κοινό δεν χορταίνει τη μυθολογία του Τόλκιν, ο σκηνοθέτης της αρχικής τριλογίας Peter Jackson πήρε το βιβλίο "The Hobbit" που ουσιαστικά είναι το prequel για το πως το δαχτυλίδι βρέθηκε στα χέρια του Frodo και αποφάσισε να φτιάξει μια νέα τριλογία για όλους αυτούς που περίμεναν χρόνια να δουν κάτι που να σχετίζεται με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Για εμάς που έχουμε διαβάσει το Hobbit, πρέπει να πούμε ότι οι περιπέτειες του Bilbo Baggins και των Νάνων είναι μια μεγαλειώδης ιστορία από μόνη της που τίποτα δεν στερείται σε ένταση, αγωνία, φαντασία και περιπέτεια σε σχέση με τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών. Νάνοι, ξωτικά, άνθρωποι, μάγοι, χόμπιτ και ορκ ετοιμάζονται να εισβάλλουν και πάλι στη ζωή μας και να μας καθηλώσουν στη νέα τριλογία. Φυσικά ένα από τα πλέον εντυπωσιακά στοιχεία της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας είναι και οι μεταμορφώσεις των πρωταγωνιστών. Εμείς βρήκαμε όλους του βασικούς χαρακτηρές της ταινίες όπως θα τους δείτε το μαγικό τους ταξίδι στη Μέση Γη και όπως είναι στη πραγματική τους ζωή. Δείτε τη gallery και θα εντυπωσιαστείτε από την τέχνη του make up που στις εν λόγω ταινίες θα βρείτε στην τελειότητα της.

info: Η πρώτη ταινία της τριλογίας "Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι" βγαίνει στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα:
Όταν οι celebrities βλέπουν φαντάσματα
Πέντε κυρίες της διεθνούς showbiz αποτελούν τις πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας που τελειώνει