Αδωνις-Ευγενία: Γεννημένοι ο ένας για τον άλλον

Αδωνις-Ευγενία: Γεννημένοι ο ένας για τον άλλον

Το απόλυτο power couple που παίζει τα Media στα δαχτυλα

Έχω την εντύπωση ή μάλλον όχι, έχω τη βεβαιότητα ότι η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο match στη ζωή τους. Είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον! Εκείνη, μαέστρος, «μια από τις σημαντικότερες που έχουμε» όπως είπε η Νίνα Λοτσάρη (και γιατί όχι, η καλύτερη που έχουμε;) ανεβάζει το επίπεδο της μουσικής μας παιδείας ένα σκαλί πιο ψηλά. Εκείνος διαχειρίζεται όρους όπως η «πατρίδα», το «μνημόνιο», οι «εταίροι» μας, η «διεθνής κοινότητα» με διπλωματική ευκολία που θα ζήλευε και η ίδια η Κριστίν Λαγκάρντ. Δηλαδή στα χέρια της Ευγενίας έχουμε αφήσει τον πολιτισμό και στα χέρια του Άδωνη την οικονομία!!! Και πόσο καλά συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Η Κάλας και ο Ωνάσης. Η μάλλον η Τζάκι και ο Ωνάσης. Το απόλυτο power couple που παίζει τα Μεδια στα δάχτυλα!
Γι αυτό και ενώ άλλη φορά αναρωτιέσαι «μα τι του βρήκε και τον παντρεύτηκε» κι άλλες φορές «Μα τι της βρήκε και την παντρεύτηκε» συνειδητοποιείς ότι τελικά πολύ καλά έκαναν και παντρεύτηκαν ο ένας τον άλλον.

Αν ανοίξεις δε την τηλεόραση πιστεύεις ότι αυτοί οι δυο είναι και το πρωθυπουργικό και το προεδρικό ζεύγος ταυτόχρονα. Αυτό το σαββατοκύριακο έκαναν και τις πιο ωραίες τους εμφανίσεις. Αφού επέστρεψαν από επαγγελματικό ταξίδι του Άδωνη στην Αυστραλία- με όλη την αγάπη των ελλήνων ομογενών στις βαλίτσες τους- εκείνη έκανε πολυσυζητημένη εμφάνιση στο Dancing with the Stars διευθύνοντας το πλει μπακ με μπαγκέτα και ξώπλατο και με το γνωστό μπεμπεκίστικο «ευχαριστώ Αντένα» με τη φωνή της Καλομοίρας και το styling της Ελεν Ντε Τζενέρις ενώ το επόμενο πρωί έκανε «τηλεοπτική κόντρα» στον σύζυγο βγαίνοντας στο πρωινό του Παπαδάκη ενώ εκείνος ήταν απασχολημένος να τσακώνεται με τον Παύλο Χαϊκάλη στο πρωινό του Μέγκα χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του αχτύπητο επιχείρημα «Είσαι καραγκιόζης».
Το βράδι που θα συναντηθούν –γιατί ακόμη τώρα που μιλάμε λογικά δεν έχουν προλάβει ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσουν- μετά τη συναυλία της Ευγενίας θα γυρίσουν αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι σπίτι τους αποθεώνοντας ο ένας τον άλλον ήρεμοι και ικανοποιημένοι από την προσφορά τους στο έθνος.
Συγχαρητήρια αγάπη μου. Πάλι έσωσες την πατρίδα από τους προδότες και τους καραγκιόζηδες».
Κι εσύ όμως αγάπη μου δεν πας πίσω. Η μουσική σου είναι μια ανάσα ελπίδας για τον βασανισμένο μας λαό».
Κοίταξαν τρυφερά ο ένας τον άλλον.... Και αποκοιμήθηκαν χαμογελαστοί. Άλλη μια μέρα που άξιζε τον κόπο....