Ποιοι ήταν οι διάσημοι τυχεροί της χρονιάς και γιατί;

Ποιοι ήταν οι διάσημοι τυχεροί της χρονιάς και γιατί;

Για κάποιους ήταν μια καλή χρονιά

Το 2012 που έφυγε, όσο και αν μας κάνει εντύπωση, για κάποιους ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Ας δούμε για ποιους, υπήρξε ένας τυχερός χρόνος. Αυτοί ήταν οι 10 κερδισμένοι της χρονιάς που πέρασε.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Να που ο Χριστόφορος με την ταινία του έκανε την έκπληξη, γιατί δεν κόβεις 500 χιλιάδες εισιτήρια, μόνο και μόνο επειδή έχεις ωραία φατσούλα. Το αν είναι καλή ή όχι η ταινία, έχει ελάχιστη σημασία. Η επιτυχία δεν κρίνεται, αναλύεται, γιατί μισό εκατομμύριο άνθρωποι πήγαν στο σινεμά και πλήρωσαν να δούνε την ταινία.

Ελένη Μενεγάκη.
Μοιάζει πια σαν κλασική αξία. Η Ελένη βγήκε από τη περασμένη χρονιά αλώβητη και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Για άλλη μια χρόνια, είτε μας αρέσει είτε όχι, απέδειξε ότι είναι η μεγαλύτερη σταρ που έχουμε.

Αντώνης Κανάκης
Από τότε που τα νούμερα τηλεθέασης απογειώθηκαν, η εκπομπή, αλλά κυρίως ο ίδιος απέκτησε πραγματική δύναμη, που μέχρι στιγμής δεν την κατανάλωσε σε εξώφυλλα, ανούσιες συνεντεύξεις και πάρτι. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είχαν κάτι παραπάνω από μια καλή χρονιά.

Ντέμυ.
Μέσα σε μια χρονιά πέρασε από την αφάνεια, στην κατηγορία περιζήτητη. Η πιτσιρίκα Ντέμυ είναι η απόδειξη ότι ακόμη και σήμερα η ταλαιπωρημένη δισκογραφία μπορεί να βγάλει νέες και φρέσκες φωνές. Ο κόσμος δεν είπε ποτέ όχι σε νέα πρόσωπα.

Λάκης Λαζόπουλος.
Φέτος ήταν άλλη μια καλή χρονιά σε ένα σερί πετυχημένων ετών. Η περιοδεία της παράστασης έσκισε, η εκπομπή πήγε πολύ καλά, η θέση του ενισχύθηκε. Τι άλλο χρειάζεται κανείς για να πει ότι ήταν μια καλή χρονιά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Τελικά ήταν η μόνη που διασώθηκε, όχι μόνο από το Alter, αλλά γενικά από τη μεσημεριανή ζώνη που είναι πλέον φάντασμα. Σε μια εποχή που οι ψυχαγωγικές εκπομπές είναι σπάνιο φαινόμενο, η Σταματίνα επιβιώνει με επιτυχία. Σε όλα τα παραπάνω, ας προσθέσουμε και την εγκυμοσύνη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Πριν λίγους μήνες την ήξερε κυριολεκτικά μόνο η μαμά της, ενώ σήμερα φτάσαμε να μιλάμε για την αντικαταστάτρια της Μενεγάκη. Από την αφάνεια, έως την επομένη Ελένη, το άλμα δημοσιότητας ήταν γιγάντιο. Το αν θα παραμείνει σε αυτή τη ζώνη δημοσιότητας, θα το μάθουμε αργότερα, του χρόνου ας πούμε.

Πόπη Τσαπανίδου.
Με τα χρόνια επιβεβαιώνεται αυτό που όλοι κατά βάθος ξέρουμε. Ότι η καλή ρεπόρτερ και η συνεπής δημοσιογράφος, όχι μόνο δεν θα "ξεφουσκώσει", άλλα θα αναδειχθεί στον αφρό, μέσα στη γενική φτήνια της εποχής μας. Δεν είναι ότι ανακαλύψαμε φέτος την αξία της Πόπης, απλά για άλλη μια χρονιά μας κέρδισε με ευκολία.

Έλενα Παπαρίζου.
Δεν είναι ότι φέτος εκτοξεύτηκε η φήμη της, αλλά ήταν μα αξιοπρεπή χρονιά για την Έλενα, που κανονικά θα έπρεπε να βλέπει τις υπόλοιπες τραγουδίστριες από πολύ ψηλά και από απόσταση- τώρα γιατί δεν συμβαίνει αυτό, είναι άλλο θέμα. Φέτος, μετά από πολύ καιρό, την είδαμε ανανεωμένη, χαρούμενη και με νέα αντρική παρέα στο πλευρό της.

Και τέλος τα τούρκικα σίριαλ.
Ναι εντάξει, μπορεί να μην είναι άνθρωπος, άλλα κανείς δεν αμφισβητεί ότι φέτος είχαν την τιμητική τους. Ξεκίνησαν δειλά δειλά σε ένα κανάλι, για να απλωθούν στην απογευματινή κα στην prime time ζώνη, σε όλα σχεδόν τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.