Σας παρακαλώ μην ψηφίζετε τον Αγάθωνα!

Σας παρακαλώ μην ψηφίζετε τον Αγάθωνα!

Αν θέλετε να μη μας διώξουν απ΄ τη Eurovision

Ψηφίστε όποιον θέλετε. Ψηφίστε την Ηλιάδη με το τσιφτετέλι της (not), ψηφίστε την Απέργη με το τραγούδι που μια το ακούσαμε και μια το ξεχάσαμε, ψηφίστε την άλλη την τύπου Adele, αλλά προς Θεού μην ψηφίζετε τον Αγάθωνα. Δεν θέλω να πω αν είναι ωραίο το τραγούδι του ή όχι- γιατί πολύ πιθανόν να είναι ωραίο και να του αξίζει να παίζεται στα ραδιόφωνα από τώρα και μέχρι το τέλος του κόσμου- αλλά για την Eurovision όχι μόνο δεν κάνει, αλλά θα μας αποκλείσουν και για τα επόμενα χρόνια. Αλήθεια σας λέω.

Γιατί μπορεί να υπάρχουν αυτοί σαν τον Θαλασσινό που ακόμη και το 2013 εξακολουθούν να αποκαλούν την Eurovision «πανηγυράκι» (έλεος, αυτό το πανηγυράκι έχει την πιο προηγμένη τεχνολογία που υπάρχει στη γη, συνδέει χώρες και φέρνει σε επαφή καλλιτέχνες και παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη, ακόμη και στην Αυστραλία, την Ασία και την Αμερική που μακάρι να είχαν ακούσει Θαλασσινό αλλά δεν άκουσαν) αλλά υπάρχουμε κι εμείς που μας αρέσει να είμαστε εκεί, μας αρέσει να είμαστε κομμάτι μιας πανευρωπαϊκής γιορτής και μας αρέσει να έχουμε κάτι ελαφρύ και χαρούμενο για να ασχολούμαστε για ένα μήνα στον ελεύθερο χρόνο που μας μένει ενδιαμέσως της γκαντεμιάς της επικαιρότητας. Κακό είναι;
Γι αυτό σας λέω, επειδή έρχεται και νέο κύμα φόρων για του χρόνου, μην ψηφίζετε τον Αγάθωνα μην μας πετάξουν έξω. Έχουμε που έχουμε την αγωνία μην μας πετάξουν από το ευρώ, μη βάλουμε νταλκά στο κεφάλι μας ότι θα μας πετάξουν κι από τη Eurovision.