Το μέτωπο της Άννας Βίσση έχει δική του παράλληλη ζωή

Το μέτωπο της Άννας Βίσση έχει δική του παράλληλη ζωή

Γελούσε η Άννα; Αδιάφορο το μέτωπο. Σκεφτόταν η Άννα; Ακίνητο το μέτωπο...

Δεν είχα δει την νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Το ομολογώ. Ίσως γιατί έπεσε πάνω σε τριήμερο, ίσως γιατί ήξερα περίπου τι θα δω. Τον Παπαδάκη δήθεν ενθουσιασμένο, δήθεν χαλαρό, δήθεν ότι θέλει να ξεφύγει από την πολιτική πετώντας σπόντες όμως, που μας υπενθυμίζουν ότι αυτός άλλη δουλειά κάνει, σοβαρή δημοσιογραφία και αυτή η εκπομπή είναι απλώς το χαβαλέ του, γιατί ΚΑΙ αυτό μπορεί να κάνει καλά.

Αυτό που δεν υπολόγιζα να δω ήταν το ανεκδιήγητο σκηνικό του και πραγματικά θα ήθελα να μάθω τον τρόπο με τον οποίο ο σκηνογράφος το περιέγραψε στο κανάλι και αποφάσισαν ότι έχει δίκιο και ότι έτσι έπρεπε να το κάνουν. Τι τους είπε δηλαδή; «Θα έχουμε ένα μεγάλο τραπέζι να δείξουμε ότι έχουμε άπλα και δεν πειράζει που θα κάθονται μόνο δύο και οι άλλες 6 καρέκλες της τραπεζαρίας θα είναι άδειες γιατί και τα τούρκικα που έχουν άπλα και μεγάλες τραπεζαρίες είδατε τι επιτυχία έχουν... Και θα βάλουμε ένα μπαρ, άδειο κι αυτό αλλά άστο να υπάρχει, καλαμιές για να κρύψουμε το κόντρα πλακέ και να γεμίσουν το χώρο και θα βάλουμε και μια βέσπα γιατί είναι χαρακτηριστικό του Παπαδάκη με το μουστάκι και όλοι ξέρουν- γιατί έχει φροντίσει να το πει χίλιες φορές- ότι μετακινείται με μηχανάκι και δεν είναι κανένας χλιδάτος μεγαλοδημοσιογράφος που τον φυλάνε αστυνομικοί».
Ε τότε γιατί δεν κοτσάρανε κι ένα περίπτερο εκεί κάπου ανάμεσα στο τραπέζι, το μπαρ και τις καλαμιές γιατί άλλες χίλιες φορές ο Παπαδάκης μας έχει πει ότι η πρώτη του δουλειά ήταν περιπτεράς;

Επίσης αυτό που δεν περίμενα να δω ήταν ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είχε δυο καλεσμένους. Την Άννα Βίσση και το μέτωπο της Άννας Βίσση που φαίνεται ότι έχει τη δική του αυτόνομη προσωπικότητα και φυσικά τη δική του σχέση με τον χρόνο. Έτσι, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο της Άννας κουνιόταν την ώρα που μιλούσε, δείχνοντας ότι εν πάση περιπτώσει η σταρ δεν είναι και «αβγό ημέρας» το μέτωπο φαινόταν ατάραχο, ασυγκίνητο και ακίνητο λες και μας κρατούσε μούτρα. Γελούσε η Άννα; Αδιάφορο το μέτωπο.... Σκεφτόταν η Άννα; Ακίνητο το μέτωπο... Έκανε χαριτωμενιές στον Παπαδάκη η Άννα; Σκασίλα του του μετώπου. Αυτό σε άλλη εκπομπή ήθελε να πάει καλεσμένο.