Ναταλία Γερμανού-Ηλίας Βρετός. Η «άβολη αλήθεια» της σχέσης τους

Ναταλία Γερμανού-Ηλίας Βρετός. Η «άβολη αλήθεια» της σχέσης τους

Μια σχέση βολική για όλους

Η ιστορία αυτή τραβάει πολλά χρόνια και έχει απασχολήσει πολλές κουτσομπολίστικες εκπομπές. Ο Ηλίας Βρεττός έχει χρεωθεί στην Ναταλία Γερμανού και η Ναταλία Γερμανού έχει χρεωθεί στον Ηλία Βρεττό και τώρα πια και χίλιες διαψεύσεις να κάνουν είναι πολύ αργά. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι και ο Ηλίας Βρεττός, όπως και εκατοντάδες άλλες πριν απ αυτόν και μετά απ αυτόν, εκμεταλλεύτηκε ωραιότατα το παιχνίδι της δημοσιότητας, αφήνοντας κι αυτός τότε να αιωρείται η πληροφορία ότι με την Ναταλία Γερμανού ήταν ζευγάρι, όπως άφηνε να αιωρείται και η πληροφορία ότι εκείνη έγραψε και τραγούδι για χάρη του.

Δεν είναι κακό, αλλά έτσι συνέβη. Άγνωστος ανερχόμενος τραγουδιστής εκείνος τότε, διάσημη και φτασμένη εκείνη και με βαρύ «ποινικό μητρώο» στα ερωτικά της με νεότερους και ανερχόμενους, δεν ήθελε και πολύ να κυκλοφορήσει η φήμη. Μια πολύ βολική φήμη για όλους όμως. Από το μαγαζί που τραγουδούσε ο Βρεττός μέχρι την ίδια τη Ναταλία που μια χαρά παιδί της χρεώνανε και φυσικά τον ίδιο τον Βρεττό που έβλεπε να αναφέρεται το όνομα του στα περιοδικά εκείνη την περίοδο πιο πολύ και από του Ρέμου και του Χατζηγιάννη (γιατί τότε δεν τα είχε ακόμη με την Μακρυπούλια).

Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια την εποχή εκείνη ο Ηλίας Βρεττός δεν είχε και καμία ιδιαίτερη δύναμη στα media ούτε και αυτά που έλεγε εισακούονταν ιδιαίτερα. Ένα παιδί ήταν, που μόλις ξεκινούσε, ενώ τώρα ο λόγος του έχει μεγαλύτερο βάρος και οι συνεντεύξεις του αναπαράγονται από όλα τα site. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε και κάτι ακόμη: Ότι η φήμη για τη σχέση του με την Ναταλία δεν του βγήκε καθόλου σε κακό και ότι το πάθος του τώρα να τη διαψεύδει στις συνεντεύξεις του είναι ας πούμε ετεροχρονισμένο.